Buurtbemiddeling: blikverruimend vrijwilligerswerk

22 september 2022 om 18:10 Maatschappelijk

GORINCHEM Veel mensen overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen, maar weten niet precies wat. Heb je ooit gedacht aan Buurtbemiddeling is op zoek naar nieuwe vrijwilligers in Gorinchem en Vijfheerenlanden.

Buurtbemiddeling stimuleert in Nederland al 25 jaar het prettig omgaan tussen buurtgenoten. Dankzij de hulp van vrijwillige buurtbemiddelaars komen buren die een onderling conflict hebben, weer met elkaar in gesprek. ,,In Gorinchem en Vijfheerenlanden zoeken wij enthousiaste bemiddelaars die onbevooroordeeld kunnen luisteren en neutraal kunnen blijven. Het is uitdagend vrijwilligerswerk waarbij je goed begeleid en ondersteund wordt. Nieuwe bemiddelaars volgen een uitgebreide training en starten met een ervaren bemiddelaar. Een mooie gelegenheid om je talenten op een andere manier in te zetten.”

Wie interesse heeft, kan een kort mailtje sturen met gegevens, dan neemt de coördinator contact op: buurtbemiddeling@elkwelzijn.nl. Meer informatie op www.elkwelzijn.nl/vrijwillig-buurtbemiddelaar

advertentie
advertentie