Wethouder Fatih Polatli: ,,Hoe mooi is het om het zo gezellig met elkaar te hebben."
Wethouder Fatih Polatli: ,,Hoe mooi is het om het zo gezellig met elkaar te hebben." gemeente Gorinchem

Wethouder Fatih Polatli opent Kom Erbij week in Gorinchem

30 september 2022 om 17:53 Maatschappelijk

GORINCHEM Wethouder Fatih Polatli gaf donderdag 29 september het startsein voor de Kom Erbij week in Gorinchem. De week startte met het seniorenfeest; een middag vol danspasjes en polonaises onder het genot van de Jukebox Show van Tommy Netten. Tijdens de Kom Erbij week (de nationale week tegen eenzaamheid) kunnen inwoners van Gorinchem gratis deelnemen aan diverse activiteiten.

Wethouder Fatih Polatli: ,,Hoe mooi is het om het zo gezellig met elkaar te hebben, dat tovert een lach op mijn gezicht!” Tijdens de Kom Erbij week van donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober kunnen inwoners gratis meedoen met diverse activiteiten waarbij ontmoeting en samen zijn centraal staan. Denk aan samen sporten, koken, zingen of genieten van een high tea. Er wordt aan de deelnemers gevraagd om in hun omgeving iemand uit te nodigen om mee te gaan naar een activiteit.Het complete activiteitenprogramma is te vinden op de website van gemeente Gorinchem. Het programma is ook op te halen op het stadhuis of in de bibliotheek. 

ORGANISATIE 

De Kom Erbij week is een initiatief van MEEVivenz en de gemeente Gorinchem. In Gorinchem doet iedereen ertoe en kijken we actief naar elkaar om. Naast de speciale Kom Erbij - activiteiten zijn er door het hele jaar door heel veel activiteiten waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten. Kijk op www.samengorinchem.nl wat er allemaal te doen is. Wanneer inwoners er zelf niet helemaal uit komen kunnen ze terecht bij het welzijnspunt van het stadhuis. Daar kijken medewerkers achter de balie met de inwoner mee.

Afbeelding
De week startte met het seniorenfeest; een middag vol danspasjes en polonaises onder het genot van de Jukebox Show van Tommy Netten.
De week startte met het seniorenfeest; een middag vol danspasjes en polonaises onder het genot van de Jukebox Show van Tommy Netten.
Deel dit artikel via:
advertentie