Welke vrijwilliger gun jij een kerstcadeau?
Welke vrijwilliger gun jij een kerstcadeau? Giftpundits.com Pexels.com

Welke vrijwilliger gun jij een kerstcadeau?

28 november 2022 om 12:50 Maatschappelijk

GORINCHEM Welke vrijwilliger uit Gorinchem of omliggende dorpen verdient volgens jou een kerstcadeau?

Je kent ze wel: de vrouw die week in week uit vrijwillig achter de bar staat bij je club; de man die iedere avond netjes het verenigingsgebouw afsluit; de mensen die een paar keer per week gaan wandelen met de cliënten van een verzorgingshuis. Vrijwilligers dus; mensen die onbetaald maar onbetaalbaar werk doen. Ze zijn een van de belangrijkste pijlers onder een leefbare maatschappij. Daarom verdienen ze het in het zonnetje te worden gezet!

Ken jij ook zo’n vrijwilliger die zich belangeloos het vuur uit de sloffen loopt en daarom een mooi kerstcadeau verdient? Draag hem of haar voor! In samenwerking met deze krant stelt een tiental Gorcumse ondernemers liefst achttien prachtige kerstcadeaus ter beschikking voor deze topvrijwilligers.

Het enige dat je hoeft te doen, is aangeven wie een kerstcadeau verdient en waarom. Dat kan tot en met dinsdag 13 december via stad.gorinchem@bdu.nl (vermeld daarbij ook mailadres en eventueel telefoonnummer van deze persoon). Uit de inzendingen selecteert de redactie van DeStadGorinchem.nl dan de achttien personen die het kerstcadeau mogen ophalen. 

advertentie
advertentie