Afbeelding
OC-G.nl
Column OCG

Welke ondernemer wil jij in het zonnetje zetten op de Dag van de Ondernemer?

9 november 2021 om 12:44 Zakelijk

GORINCHEM Tijdens de Dag van de Ondernemer (#DvdO) op vrijdag 19 november gaat het (Digitaal) Ondernemers Netwerk OC-G ondernemers in het zonnetje zetten.

Dit jaar hebben we een gesprek met een interessante ondernemer over hoe het bedrijf begon, hoe het is uitgegroeid, wat de barrières waren en welke adviezen hij/zij heeft voor andere ondernemers.

De DvdO is een wereldwijd initiatief gedurende de derde week van november. In Nederland wordt ondersteund en gepromoot door MKB Nederland.

Rondom het gesprek met de hoofdgast kunnen andere ondernemers een pitch geven. Kort gaan we daarover in gesprek. Aansluitend kunnen de ondernemers elkaar vragen stellen en gaan zij met elkaar in gesprek.

Wie zou jij in het zonnetje willen zetten of heb je altijd graag al eens een vraag willen stellen? Heb je suggesties voor ondernemers uit de regio waarvan je graag eens wat meer wilt horen? Vind jij het leuk om zelf eens een interview te geven? Laat het weten.

Gedurende het jaar kunnen we hen interviewen. Wellicht wordt een van hen verkozen tot de Digitale Ondernemer van het jaar 2022.

Zodra het kan, willen we ook de interviews en de bedrijven ook voor andere ondernemers toegankelijk maken zo dat je er ook zelf bij kunt zijn.

Deze opzet is een samenwerking van Peter Sietsema van Sietsema Productions, Rudy Breddels van GMMCK Communicatieadviesbureaus en Bas ‘t Hoen de bekende toren beklim vrijwilliger, die velen de gelegenheid bood om de regio vanuit wat hoger perspectief te bekijken.

Meer info en aanmelden kan op oc-g.nl.

Ab Groothedde van het (Digitaal) Ondernemers Netwerk OC-G

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie