Samen met een grote groep trouwe leden van FitWalk Gorinchem is er een sportieve FitWalk van 10 kilometer gemaakt door de prachtige natuur van de Drunense Duinen.
Samen met een grote groep trouwe leden van FitWalk Gorinchem is er een sportieve FitWalk van 10 kilometer gemaakt door de prachtige natuur van de Drunense Duinen.

FitWalk Gorinchem organiseert succesvolle sponsorloop voor Odensehuis Gorinchem

3 december 2023 om 15:22 Maatschappelijk

GORINCHEM Owners Monique den Breejen en Susanne van der Meer zijn al een aantal jaren actief met FitWalk Gorinchem. Samen zetten zij de Gorinchemse samenleving fysiek en mentaal in beweging. Voor iedereen die zich fit wil voelen en graag buiten beweegt, is er FitWalk. Uitgangspunt is dat je op iedere leeftijd en op je eigen niveau sportief en actief bezig kunt zijn.

FitWalk doe je misschien voor je gezondheid, ontspanning of voor ontmoeting met anderen. Monique en Susanne blijven graag vernieuwen en daarom hebben zij iets nieuws toegevoegd aan hun reeds bestaande succesvolle concept. Naast FitWalk Power en FitWalk Mind bieden zij nu ook 𝗙𝗶𝘁𝗪𝗮𝗹𝗸 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁. Een sportief goededoelenevent waarbij er in een andere omgeving gelopen wordt. Met de opbrengst van FitWalk Support wordt een goed doel ondersteund.

ODENSEHUIS GORINCHEM

Begin november hebben Monique en Susanne tijdens hun eerste 𝗙𝗶𝘁𝗪𝗮𝗹𝗸 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁 geld ingezameld voor het goede doel, het Odensehuis Gorinchem. Trouwe deelneemster van FitWalk Gorinchem, Edith van der Wal, is hier actief als vrijwilligster. Het Odensehuis is een inloophuis voor ontmoeting, informatie en advies voor mensen met geheugenproblemen of beginnende dementie, hun mantelzorgers, familie en vrienden. Het Odensehuis zit gevestigd in het Wijkcentrum Dalemplein.

DRUNENSE DUINEN

Samen met een grote groep trouwe leden van FitWalk Gorinchem is er een sportieve FitWalk van 10 kilometer gemaakt door de prachtige natuur van de Drunense Duinen. De wandelroute was een echte mix door alle delen van het natuurgebied. Zo werd er gelopen door de bossen, maar ook de zandvlakte en de heidevelden. Na afloop hebben de leden van FitWalk Gorinchem genoten van heerlijke zelfgemaakte hapjes en drankjes. Er wordt teruggekeken op een zeer geslaagd event waarbij een mooi bedrag is opgehaald voor het goede doel. Daarbij is iedereen met een fit en energiek gevoel hun weekend gestart.

SPELLEN

Van de opbrengst zijn mooie spellen gekocht voor het Odensehuis Gorinchem. Monique en Susanne zijn de spellen op maandagmorgen gaan overhandigen bij Edith van Odenshuis Gorinchem. Samen met de dames van FitWalk Gorinchem en de bezoekers van het Odensehuis zijn de spellen natuurlijk meteen even uitgetest. Wat een leuke nieuwe activiteit én toevoeging voor de bezoekers van het Odensehuis.

Wil jij ook fysiek én mentaal in beweging komen? Je bent van harte welkom bij FitWalk Gorinchem. Een proefles is gratis. Neem gerust contact op met Monique (06 14 63 82 39) of Susanne (06 45 43 64 17) of stuur een e mail naar fitwalkgorinchem@gmail.com.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie