Helga met haar twee dochters en Johan van Drunen vormen samen Liguster
Helga met haar twee dochters en Johan van Drunen vormen samen Liguster Aangeleverd

Lunchconcert en CD presentatie met Liguster

Muziek

[GORINCHEM] Tijdens de wekelijkse lunchconcerten in de Grote Kerk iedere woensdagmiddag van 12.15-13.15 uur treedt 13 juli Liguster op. Een Gorcumse aangelegenheid en een familiefeestje ineen!! De leden van Liguster zijn niet alleen muzikaal bij elkaar betrokken, allen woonachtig in Gorinchem maar hebben ook nog eens een familieband. 

Moeder (muziekjuf): Helga Buitelaar zingt samen met dochters: Erin en Dane Blom en haar man Johan van Drunen. Op een zeer gevarieerd instrumentarium (gitaar, kofferset, ukelele, doedelzak, fluit, klarinet, etc) komen allerlei muzikale smaken en sferen aanbod. De meerstemmige loepzuiver gezongen eigen teksten worden afgewisseld met folky covers, polderfado, country punk en kleinkunstliedjes. 

De teksten getuigen van een liefde voor taal, hangnaar historie en weemoed. Ze gaan over de liefde, de dagelijkse beslommeringen, bespiegelingen energernissen. De muzikale pareltjes worden lichtvoetig en humorvol toegelicht. De tweede Cd: “Heg” zal tijdens dit concert worden gepresenteerd. Het is dus dubbel feest!

Aanvang van het concert is om 12.15 in de Grote Kerk te Gorinchem. De entree is gratis, wel wordt er na afloop een collecte gehouden. Deze is bestemd voor het onderhoud van de Grote Kerk.

advertentie
advertentie