Afbeelding
Natuurcentrum Gorinchem

Vogels op de thee bij Natuurcentrum Gorinchem

1 februari 2022 om 09:21 Natuur en milieu

GORINCHEM Natuurcentrum Gorinchem start met nieuwe kinderactiviteiten. In februari is er iedere woensdag een leuke en leerzame activiteit voor de kinderen. Men start op woensdag 2 februari om 14.30 uur met een bezoek van de Voorleeshelden on tour in samenwerking met Bibliotheek AanZet. Kinderen van 4 t/m 8 jaar kunnen gratis luisteren naar een spannend, leuk of grappig verhaal over thema’s als de natuur en het milieu. Aanmelden voor deze middag kan door te mailen naar receptie@ncgorcum.nl of bellen naar 0183-630911.

In de weken daarna verzorgt docent Esther Dijkstra diverse workshops voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Hoe nodig je vogels uit om bij jou te komen buurten? Door wat lekkers voor ze op te hangen! Dit gaan de deelnemers samen maken tijdens de eerste workshop op woensdag 9 februari vanaf 14.00 uur. De week daarna maken ze insectenholletjes. Waarvoor insecten deze nodig hebben leren de deelnemers deze middag, 16 februari vanaf 14.00 uur. 

Februari wordt afgesloten met een workshop, op 23 februari, waarin de deelnemers papier gaan maken. En niet zomaar papier maar papier waar een boom uit groeit! Deelname aan deze workshops kost € 4,00 per kind. Opgeven kan via www.sportingorinchem.nl.

Gijsbert van Andelpark 1, Gorinchem. www.natuurcentrumgorinchem.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie