Het team van Schoon Gorinchem
Het team van Schoon Gorinchem GP-buro

Schoon Gorinchem vertelt in de Rozenobel over aanpak van zwerfafval

23 februari 2022 om 07:57 Natuur en milieu

GORINCHEM  In de Rozenobel wordt dinsdag 8 maart tijdens ‘Koffie met....’ een thema avond gehouden over afval. Johanna, Marjolein, Iris en Margo vertellen vanuit het burgerinitiatief Schoon Gorinchem over hun ervaringen met betrekking tot de zwerfafvalproblematiek. Het doel is een schone omgeving. 

Schoon Gorinchem doet dat graag samen. Met kleine dingen, zoals iets van de stoep rapen, kun je al een groot verschil maken. Hoe pakken we samen de zwerfafvalproblematiek aan? Nelleke Gouw gaat vanuit haar rol als Milieu coach van reinigingsdienst Waardlanden in op de volgende vragen: Wat is eigenlijk afval? En wat is een grondstof? Hoe kan ik mijn afval beter scheiden?  De Rozenobel nodigt jullie van harte uit te komen luisteren en mee te denken.



Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met ... in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Dit varieert van lokale geschiedenis, beroepen, vrijwilligerswerk en levensverhalen. Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit. Koffie met ... is een samenwerking tussen Bibliotheek AanZet en Wijkcentrum Rozenobel.


Aanmelden voor het bijwonen van de avond via contact@rozenobel.nl of 06-18133489

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie