Afbeelding
BDU Media

Ingezonden: Napels aan de Merwede

8 juni 2023 om 13:09 Opinie

Ik ben het volkomen eens met de heer Van Wijgerden in “De Stad Gorinchem” van 6 juni. Ik liep vorige week vrijdag om 8 uur ‘s morgens in de binnenstad en schaamde me voor de rommel rond de afvalbakken.

Ik weet ook niet waar de gemeente het idee vandaan heeft dat we ons vuil tot 1 zak per maand naar beneden kunnen brengen. Kijk eens naar al het plastic dat we iedere dag met de gewone boodschappen krijgen.

Als alleenstaande heb ik niet veel maar denk niet dat ik 1 zak per maand in de container kan stoppen. Waar moet ik het laten met al de andere rommel in de straat? Ook de groencontainers staan te ver weg om de resten van eten etc. in te gooien. Kan het niet opsparen want ik heb geen berging. Hygiëne is heel belangrijk in deze omstandigheden.

Wat kunnen we doen? 

Breng de gewone containers/bakken terug, niet alleen bij de huizen maar ook de appartementen. De bewoners zullen de gemeente dankbaar zijn. En men zal zien dat er heel wat minder weggegooid zal worden.

Janny MacDonald

--

Best Regards Janny MacDonald

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie