Lonneke Dort op 23 oktober in Theater Peeriscoop
Lonneke Dort op 23 oktober in Theater Peeriscoop Joshua Bakarbessy.

Lonneke speelt try-out in Theater Peeriscoop

17 oktober 2020 om 10:32 Overig

GORINCHEM - Lonneke Dort komt vrijdag 23 oktober haar nieuwste voorstelling ‘Allemaal of Niemand’ twee keer try-outen in Theater Peeriscoop. Aanvangstijd voor deze voorstelling is 19:00 uur en 21.00 uur. De bar is gesloten, maar onze foyer is een half uur voor aanvang geopend.

In ‘Allemaal of Niemand’ heeft Dort het over haar natuurlijke neiging om zich af te zonderen terwijl ze er tegelijkertijd naar verlangt deel uit te maken van een groter geheel. Een nieuw programma dat ruimte geeft aan alle grillige, schurende en geestige observaties van deze cabaretier met een gezonde dosis bluf.

De op het eerste gezicht zo vriendelijke Lonneke Dort slaat een akkoord aan en trekt de toeschouwer mee in een wereld vol gevaar. Hoewel Lonneke dolgraag ja wil zeggen, zegt ze meestal nee. Ze speelt graag het spel en hoewel ze verlangt deel uit te maken van een groter geheel, kan ze zich maar moeilijk vinden in de spelregels. En toch was ze een volle week te zien in ‘De slimste Mens’ ...

Lonneke Dort won in 2017 de AKF Sonneveldprijs met haar 2e avondvullende voorstelling. De vakjury schreef over haar:

“Er klopt iets niet aan deze vrouw. En als er iets niet klopt, wordt het boeiend. Hoe minimaal de middelen ook zijn waarvan ze zich bedient, ze woekert er effectief mee en weet zichzelf er steeds spannend mee te houden. Deze vrouw, die haar publiek naar haar hand kan zetten in een meezinger met een foute tekst, hoort thuis op een podium.”

Lonneke speelt in Peeriscoop in één van haar eerste try-outs. In mei 2021 komt ze terug om haar tournee ook in Peeriscoop af te sluiten als de voorstelling helemaal klaar is.

De voorstellingen beginnen om 19:00 uur en 21.00 uur. De foyer is een half uur voor aanvang geopend. De prijs voor deze try-out bedraagt € 15,00 en kaartjes kunt u reserveren ia www.peeriscoop.nl

advertentie
advertentie