Het spookt op 25 februari in het Natuurcentrum.
Het spookt op 25 februari in het Natuurcentrum. Woodenplank Studios

Spoken in de natuur: een avond vol spoken word & mystiek

22 februari 2022 om 19:18 Overig

GORINCHEM Na succesvolle eerdere edities van Spoken in de Stad houden School of Heart Knocks, het Natuurcentrum en de Bibliotheek  vrijdag 25 februari ‘Spoken in de Natuur’. 

In een donkere periode laat men het licht schijnen op het gesproken woord. Tien nog onbekende woordkunstenaars staan samen met Helga Buitelaar, haar koor en Georgios Lazakis in de spotlights. Laat je verrassen door de wel heel bijzondere plekken en talenten midden in de stadsnatuur. Een avond vol Spoken Word en mystiek in Natuurcentrum Gorinchem.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Vooraf aanmelden is mogelijk via info@ncgorcum.nl! Een kaartje kost € 5,-. Dat is inclusief drankje en snack. De start is om 20.00 uur, de deuren gaan om 19.30 uur open. 

Spoken in de Natuur is onderdeel van Spoken in de Stad. Een reizend evenement dat drie keer per jaar plaatsvindt op verschillende plekken in Gorinchem. Spoken in de Natuur is een samenwerking tussen School of Heart Knocks, het Natuurcentrum en de Bibliotheek en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Gorinchem en Totaal Leegstandsbeheer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie