Mooi seizoen waterpolodames de LINGE/PCG

29 mei 2022 om 16:24 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag mochten de dames van de Linge/PCG aantreden tegen het 1e damesteam van Aquarijn uit Nieuwegein. Dit was ook meteen de laatste wedstrijd van dit seizoen. 

 

De beide ploegen bleken zeer aan elkaar gewaagd, de eerste periode bleef de stand dan ook 2-2. Vanuit de kant van de Linge/ PCG een strak ingeschoten strafworp van Merel van der Veen en een prachtige midvoor goal van Antoinique de Joode.  

 

De tweede periode waren er veel doelkansen voor de dames van de Linge/PCG, alleen werden deze kansen niet afgemaakt. De dames van Aquarijn wisten wel tweemaal de goal te vinden, waardoor de tweede periode eindigde in een stand van 2-4 voor de dames van Aquarijn. 

 

De derde periode bleek de wedstrijd zich te ontwikkelen in een echte zwemwedstrijd. Er werd maar een keer gescoord, door de dames van Aquarijn. Zij liepen uit tot een stand van 2-5. 

 

De vierde periode vochten de dames van de Linge/PCG zich echter terug in de wedstrijd. Iris Scheepers wist tweemaal het doel van de tegenstander te vinden waarvan een keer een prachtige backhand vanaf de midvoor positie. Zij bracht hiermee de stand op 4-5. 

 

In de laatste seconden van de wedstrijd werd het nog spannend. Echter werd de laatste doelpoging van Lupi Lopez Caridad geblokt, waardoor de stand op 4-5 bleef staan in het voordeel van de dames van Aquarijn. 

 

De dames van de Linge/PCG sloten met deze wedstrijd het seizoen af en zijn bovenin de middenmoot geëindigd. Een knappe prestatie voor een eerste jaar in deze klasse. Dit belooft veel goeds voor het aankomende seizoen!

advertentie
advertentie