Hoogbegaafd Geluk Café
Hoogbegaafd Geluk Café Sabine Hessels

Hoogbegaafd Geluk Café

25 oktober 2022 om 20:57 Overig Deel je nieuws

Gorinchem | Woensdagavond 16 november komt Sabine Hessels naar de LimonadeBrigade om ouders/verzorgers van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te ontmoeten.

Als ouder van een hoogbegaafd kind is het vaak een enorme zoektocht: Hoe ga je om met de herkenning en erkenning? Met het beeld dat veel mensen van hoogbegaafdheid hebben en de uitdagingen die erbij komen kijken? Het kan helpen om andere ouders te spreken en te horen; hun verhaal, je eigen verhaal en de uitdagingen die elke ouder en elk hoogbegaafd kind tegenkomen.

Sabine, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, is ervaringsdeskundige en weet daarom als geen ander hoe enorm waardevol het kan zijn om ouders te ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten. Zij nodigt jullie daarom bij de LimonadeBrigade uit om jullie verhaal te delen, te luisteren naar de ervaringen van anderen, om vragen te stellen of gewoon een kopje koffie of thee met elkaar te drinken. Geheel vrijblijvend luisteren of vertellen. Vanaf januari 2023 zal zij gaan werken  rondom een thema.

Het Hoogbegaafd Geluk Café vindt plaats op woensdag 16 november in de bibliotheek aan de Groenmarkt in Gorinchem. Vanaf 19:00 zijn ouders welkom; de activiteit begint om 19:30 uur. Koffie en thee staan voor jullie klaar! Toegang is gratis. Meer informatie over het programma vind je op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.

Wil je voorafgaand aan het Hoogbegaafd Geluk Café alvast iets vragen over hoogbegaafdheid of over deze informatieve avond? Dan kun je Sabine per e-mail bereiken op awhessels@live.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie