Afbeelding
Foto Van der Garde

Een kijkje bij tuinmeubelwinkel Van der Garde in Opheusden

15 april 2024 om 10:24 Partnercontent

Neem een kijkje bij de unieke tuinmeubelwinkel Van der Garde in Opheusden en doe inspiratie op voor de lente. In de showroom die deels buiten is, vind je méér dan 3000m² aan tuinmeubel inspiratie! Rij de A15 uit en met 35 minuten rijden ben je al bij de showroom. Met méér dan 75 jaar ervaring vind je hier tuinmeubels volgens de laatste trends. Ervaar het heerlijke comfort van tuinmeubelen zelf!

Dé tuinmeubelspecialist van de Betuwe

Van der Garde Tuinmeubelen is dé tuinmeubelspecialist in de Betuwe. 75 jaar geleden is Van der Garde begonnen in het filiaal in Opheusden. Met de grote passie voor tuinmeubelen voorzien ze elk jaar weer klanten van de mooiste tuinmeubelen. Waar klanten jaar in en jaar uit comfortabel kunnen genieten van het buitenleven. Door de vele jaren ervaring helpen deskundige collega’s jou met enthousiasme, vooral nu de lente eraan komt. Persoonlijk advies staat centraal bij Van der Garde Tuinmeubelen. 

‘’Van der Garde Tuinmeubelen bestaat al méér dan 75 jaar. De passie voor tuinmeubelen merk je elke dag weer in de showroom in Opheusden. De expertise zie je ook terug in ons assortiment dat bestaat uit hoogwaardige materialen en volgens de laatste trends. Met veel plezier adviseer ik klanten om samen hun favoriete tuinmeubelen uit te zoeken’’, vertelt Bart-Jan van Van der Garde Tuinmeubelen. 

Unieke tuinmeubelwinkel in Opheusden

De tuinmeubelwinkel van Van der Garde in Opheusden is uniek. De showroom is namelijk deels buiten! Zo zie je precies hoe jouw favoriete tuinmeubelen er in het daglicht uitzien. Dat is toch net wat anders dan binnen met lampen. In de showroom in Opheusden laat je je inspireren door 350 compleet opgestelde tuinsets. Met meer dan 3000m² aan tuinmeubel inspiratie passen er altijd tuinmeubelen bij jouw buitenruimte.

Tuinmeubels volgens de laatste trends

Het buitenleven wordt steeds populairder in Nederland. De tuin is steeds meer een verlenging van het huis door veranda’s of tuinkamers. Comfortabele en stijlvolle tuinmeubelen mogen hierbij niet ontbreken. De Nederlandse zomers worden steeds lekkerder, waardoor een heerlijke tuinset essentieel is. Zet de bbq maar vast aan en nodig je vrienden uit. Gezellige zomeravonden zijn gegarandeerd. Bij Van der Garde Tuinmeubelen in Opheusden vind je tuinmeubelen volgens de laatste trends en van verschillende merken. Zoals ovale tuintafels, ronde loungesets of lichte tuinmeubelen. Van der Garde heeft een uitgebreid assortiment met verschillende tuinmeubelen, ontwerpen en materialen. Neem een kijkje in de showroom in Opheusden en vind jouw favoriete tuinmeubelen voor de lente. 

advertentie
advertentie