Afbeelding
Foto: Shutterstock

3 tips om het versturen van zakelijke pakketten een stuk makkelijker te maken

12 januari 2022 om 12:17 Partnercontent

Het aantal webshops is de afgelopen jaren flink gestegen, en dat doet het nog steeds. Een pakket versturen is tegenwoordig iets alledaags. Nu zijn er voor het versturen van pakketten een aantal tips die dit proces makkelijker maken. Als bedrijf zijn er ontzettend veel verschillende mogelijkheden voor het versturen van zakelijke pakketten. Hieronder lees je een aantal tips waarmee je rekening kunt houden bij het versturen van zakelijke pakketten.

Zorg voor overzichtelijkheid

Wat goed is om jezelf te realiseren, is dat de verzending van zakelijke pakketten een gedeelte is van het visitekaartje van je bedrijf. Zodra de klant het pakket ontvangt, is het eerste wat opvalt de verpakking en de manier waarop het pakketje eruit ziet. Door een vast verzendplatform houd je het overzicht en verklein je de kans op beschadigde pakketten. Als een bedrijf bestellingen verzendt, moet dit zonder risico gebeuren. Uiteindelijk gaat het erom dat het product zonder problemen bij de klant aankomt. 

Ga voor een vast bedrijf om mee samen te werken

Er gaan vele verhalen de ronde over bedrijven die pakketjes hebben verstuurd, hierna zeggen dat het pakketje veilig wordt bezorgd en vervolgens het pakketje vermist is. Om deze reden is het goed om klanten altijd te kunnen verzekeren dat hun pakketje goed op bestemming aankomt. KeenDelivery is hiervoor zeker een aanrader. Hier regel je snelle en betrouwbare leveringen, een goed ingericht retourproces en kan je je pakket op elk moment verzenden.

Let op de pakketgrootte

Zakelijke pakketten versturen kost nou eenmaal geld, en geld besparen waar dat kan is als bedrijf zijnde altijd goed. Kijk bij het versturen van de zakelijke pakketten dus altijd naar de grootte van de doos waarin het verstuurd wordt. Hierop kun je namelijk ook aardig wat geld besparen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie