Afbeelding
Foto Shutterstock

De aanhanger specialist van Nederland!

23 mei 2022 om 13:41 Partnercontent

Heb je nou een eigen bedrijf en heb je materiaal nodig om producten te vervoeren of ben je heel simpel gezegd op zoek naar een kwalitatief goede aanhanger? Dan is het adres waar je terecht kunt Ko van den Berg! Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief op de markt in Nederland en is de meest betrouwbare specialist voor een aanschaf van een aanhangwagen. Een aanhanger kopen bij Ko van den Berg is dan ook zeker iets waar jij je voordeel mee kan doen. Los van alleen aanhangwagens verkoopt het bedrijf ook andere vergelijkbare producten bijv. autotrailers, bagagewagens, boottrailers en nog veel meer. Je kunt er ook terecht voor je reparatie als je al in bezit bent van een eigen aanhangwagen of dergelijk is Ko van den Berg meer dan bereid om je bij te staan.

Wat voor services biedt Ko van den Berg nou eigenlijk?

Ko van de Berg biedt een aantal essentiële services rondom aanhangwagens en dergelijke. Ze werken samen met veel verschillende leveranciers. Weet je nou niet waar je moet beginnen met kijken voor een aanhangwagen dan ondersteunt Ko van den Berg je daarin aangezien zij de markt erg goed kennen en zeer ervaren zijn. Heb je niet de behoefte om zelf een aanhangwagen aan te schaffen maar om te leasen voor een tijd dan heb je die optie zeker. Daarnaast als je wat geld wilt besparen om te kijken naar een tweedehandse aanhangwagen heeft Ko van den Berg een breed assortiment waaruit je kunt kiezen. Iets wat ook mooi meegenomen is, alle tweedehands aanhangwagen zijn BOVAG gekeurd. Dat is een aanhangwagen die verzekerd is van alle wettelijke eisen waar een aanhangwagen aan moet voldoen om veilig de weg op te kunnen. Heb je een eigen aanhangwagen maar mis het onderdelen of is het toe aan onderhoud? Bij Ko van den Berg kun je terecht voor zowel reparatie als nieuwe onderdelen voor je aanhangwagen bijv. afdekzeilen, gereedschap, sloten etc.

Gebruik willen maken van een aanhangwagen?

Heb je een aanhanger zelf nodig voor wat werkzaamheden maar eenmalig? Je kunt er dan voor kiezen om een aanhangwagen te huren. Ko van den Berg is het adres waar je terecht kunt, voor verhuizing of verbouwen gelden er gunstige voorwaarden waar je veel profijt van zult hebben. Je bent niet verplicht om een afspraak te maken op locatie want online kun je binnen korte tijdspanne al een aanhangwagen huren. Sta je op het punt een aanhangwagen te huren maar ben je er toch niet zeker van welke aanhangwagen nou precies bij je past of welke je nodig hebt voor je werkzaamheden, Ko van den Berg staat je bij om je te ondersteunen bij je keuze. Online staat het hele assortiment visueel te bekijken om jouw keuze te maken. Wil je toch wat geld besparen voor het huren van een aanhangwagen? In het assortiment staan een aantal zeer aanhangwagens van de uitlopende collectie met spotgoedkope prijzen zowel voor het huren als voor aanschaf.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie