Afbeelding
kinderpyjama's

Wat zijn de voordelen van het beginnen van een eigen pyjamalijn?

14 juni 2022 om 07:34 Partnercontent

Heb je een eigen kledingwinkel, online webshop of keten? Dan ben je continu op zoek naar mooie nieuwe merken met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, die een impuls voor je assortiment kunnen zijn. Maar wist je dat het ook mogelijk is om je eigen branded kledingmerk op de markt te brengen? Dat zorgt voor meer naamsbekendheid en trouwere klanten. Het verkopen van kleding van je eigen merk in je winkel of webshop zorgt voor een groeiend vertrouwen onder klanten, en zorgt dat je de kwaliteit, prijs en de look van de kleding volledig in eigen hand hebt.

Een eigen private label

Een eigen kledinglijn wordt ook wel een private label genoemd. Maar hoe begin je zo’n private label, welke partijen schakel je in, en hoe kom je tot een goed ontwerp? Er zijn veel factoren belangrijk bij het produceren van een kwalitatief sterke kledinglijn om jouw keten mee te versterken. Daarom doe je er goed aan een groothandel met private label service in de arm te nemen, zoals M.G. van Meel. Deze groothandel in babykleding verkoopt niet alleen zijn eigen merken, maar kan ook jou helpen ze bij het ontwerpen, produceren en op de markt brengen van je eigen private label.

Hoe werkt het ontwerpen van een kledinglijn?

Het is wel zo prettig om in het proces van het ontwerpen van een private label ondersteund te worden door een groothandel met ervaring en een uitgebreid netwerk op dit gebied. De specialisten van zo’n groothandel nemen jou het werk uit handen door op basis van jouw input het ontwerp samen te stellen. Aan alles wordt gedacht, van het materialengebruik tot de kleuren, designs en labels. Heb je een goed idee, dan kunnen zij dit gebruiken om jouw merk echt uniek te maken. Ook de productie en import wordt jou uit handen genomen. Door samen te werken met betrouwbare fabrikanten kan een groothandel voor jou kwaliteit garanderen.

Eigen kleding in jouw winkel

Een eigen kledinglijn kan het verschil maken voor jouw winkel of keten, vooral wanneer je het professioneel aanpakt met behulp van een groothandel. Het zorgt ervoor dat klanten jouw merk overal gaan herkennen, wat weer nieuwe (loyale) klanten oplevert. Belangrijk is daarbij dat de kleding die je op de markt brengt van hoge kwaliteit is. Natuurlijk kun je bij een groothandel zelf ook kleding inkopen, waarmee je jouw keten, webshop of winkel kunt versterken en meer klanten aan kunt trekken.

advertentie
advertentie