Afbeelding
Foto: Shutterstock

Nauwkeurige bewaking met camera beveiliging op bouwplaatsen

9 maart 2023 om 12:02 Partnercontent

Om een veilige omgeving te creëren is camera beveiliging op bouwplaatsen zeker geen overbodige luxe. Het schrikt af én legt criminelen vast als het wel zover komt. Plaats de camera’s in en om het perceel of hang ze op je werkplaats, om te voorkomen dat jij slachtoffer wordt van inbraak en diefstal. In dit artikel lees je over de mogelijkheden van het beveiligen van elke plek die dat vereist en over de voordelen die dat met zich meebrengt.

Zekerheid tijdens én na het werk

Veiligheid zit ‘m in verschillende dingen. Tegenwoordig draait veiligheid op de werkvloer met name om de vrijheid om voor jezelf op te komen en de garantie dat jou niets overkomt tijdens en na je werk. Dit zijn belangrijke veiligheidsaspecten en we zien vaak genoeg dat het hier nog aan schort. Een meer praktische vorm van het verzekeren van veiligheid voor de werknemers is het ophangen van camera’s. Je wilt op de werkplaats een omgeving creëren waarin men zich goed voelt, en toezicht kan daar nog wel eens een belangrijke rol in spelen. Ook na het werk wil je met een gerust hart thuiszitten. Ben je bijvoorbeeld bouwvakker, dan wil je camerabeveiliging op de bouwplaats om ervoor te zorgen dat er niks vernield of gestolen wordt wanneer je de plek verlaat. Het is dan ideaal om te kiezen voor zichtbare of onzichtbare beveiliging met bewegingssensoren en infrarood. Als je preventief criminelen wilt afschrikken wordt zichtbare beveiliging aanbevolen, maar mochten deze het doelwit worden van vandalisme heb jij nog onzichtbare camera’s achter de hand. Jij bent daardoor niet voor één gat te vangen!

Efficiënte beveiliging

Tegenwoordig zijn de beveiligingscamera’s enorm geavanceerd. Pas wanneer de 360 graden draaiende bewegingssensor iets oppikt start het filmen. Deze beelden worden dan direct gedeeld met grote meldkamers. Op basis van die beelden wordt er bepaald of er actie vereist is, of dat het loos alarm is door een verdwaalde kat. Op die manier zit jij met een gerust hart thuis, wetende dat ze jou niet zomaar pakken. Veel andere bouwondernemers gingen je voor en zijn erg tevreden met de rust die ze ervaren door het uitstekend werkende systeem. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen bij bijvoorbeeld Alarmrent en ondertussen het beveiligingssysteem 30 dagen gratis uitproberen, om te zien of je tevreden bent. Ook zijn er filmpjes beschikbaar om duidelijk te laten zien hoe het systeem in z’n werk gaat. Verder hoef je niks te doen; de camera’s worden voor jou gemonteerd en geïnstalleerd. We raden aan om je er eens in te verdiepen en erachter te komen hoe makkelijk en goedkoop dit hulpmiddel voor jou is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie