Afbeelding
Anne Neuteboom

Programma theater 't Pand

Podiumkunsten

GORINCHEM Het programma van theater 't Pand voor komende week.

[Vrijdag 14 feb, aanvang 20.30 uur, inkom €10,-]

[Anne Neuteboom]

[Hit me baby one more time]

Neutje laat zich niet uit het veld slaan. Culturele kaalslag, gezeur over teveel bloot op haar Instagrampagina, antikraakwoningen waar je met je 'Kurt Cobain kater' de gang op moet om naast de theekransjes van je huisgenoten op een bouwtoilet te poepen … "Kom maar! Hit me! One more time! Come on baby! Hit me met die goedkope kutauto's die altijd 's nachts onderweg terug van een optreden kapot gaan. Hit me met dat liefdesverdriet. Hit me met het leven. Hit me baby one more time!"

Anne Neuteboom studeerde af aan de Koningstheateracademie in 2013 en won de jury- en publieksprijs van Cameretten in 2015. Ze ging succesvol in première met Weg in 2016, vond zichzelf in 2018 weer helemaal opnieuw uit met Kijk haar gaan, oogstte daarvoor lovende recensies en speelde en passant ook nog even Lowlands plat.

Nu is het tijd voor episode drie: Hit me baby one more time!

Regie: Hanneke Braam

[Dinsdag 18 feb, Filmcafé, aanvang 14.00 uur, entree €8,- inclusief kopje koffie of thee]

[Wad]

Documentaire over het Waddengebied, die laat zien hoe ongelooflijk bijzonder maar ook kwetsbaar dit unieke gebied op wereldschaal is. 'Wad' brengt het ecosysteem in beeld als nooit te voren; van heel kleine organismen onder aan de voedselketen als kiezelwieren en schelpdieren tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond boven in de voedselketen. De documentaire laat de bijzondere esthetische kanten van het gebied zien en hoe dynamisch en groots het gebied is.

[Dinsdag 18 feb, Filmhuis, aanvang 20.15 uur, entree €8,- inclusief kopje koffie of thee]

[Rafael]

Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij evengoed illegaal de oversteek naar Europa te maken. Tijdens deze helse reis krijgt hij alleen hulp van zijn hoogzwangere, Nederlandse vrouw Kimmy. Nizar komt terecht in Lampedusa.

advertentie