komende week in theater 't Pand

3 november 2020 om 21:18 Podiumkunsten

GORINCHEM De voorstellingen van theater ’t Pand zijn op een andere locatie. Ieder weekend een mooi programma in de “tijdelijke” dependance van ’t Pand, Schouwburg de Nieuwe Doelen.

Vrijdag 6 november: Nesim el Ahmadi – TaBoe!

Aanvang 19.30 en 21.15 uur, inkom €11,00

Ey! Luie donder… zit je nou met je neus in een schouwburgboekje te loeren om van tevoren precies te weten waar je heen gaat zodat je geen risico loopt? Wat braaf! Kom dan vooral niet naar mijn show. Ik ga de zaal onder 2000 volt ga zetten. En het heet TaBoe! Dus als je zin hebt in wat avontuur en wat hoogspanning in je leven, koop dan snel een kaartje voor mijn eerste cabaretvoorstelling en dan zien we elkaar binnenkort.

Zaterdag 7 nov: Geen voorstellingen

Maandag 9 november: Filmcafé

Aanvang 14.00 uur, Inkom 8.00

'Rocketman' vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John. Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster.

Aanvang 20.15, Inkom 8.00

Emma Woodhouse is een jonge vrouw die toevallig ontdekt dat ze een goede koppelaarster is. Dat bewijst althans het huwelijk dat ze bijwoont tussen de geliefden die ze heeft weten samen te brengen. Ze besluit haar talent te gebruiken om single vrienden aan een lief te helpen. Intussen is er ook voor haar zelf op amoureus vlak iets op til.

advertentie
advertentie