Afbeelding
RichardTerborg

Komende week in theater 't Pand

15 februari 2020 om 14:17 Podiumkunsten

GORINCHEM Deng Boy staat vrijdag 21 februari op de planken van theater 't pand met zijn voorstelling Raar. De entree bedraagt 10 euro. Aanvang: 20.30 uur.

Ze gaan het in deze show hebben over alles wat zij raar vinden in de huidige maatschappij. En dat is nogal wat! Zo vinden zij het bijvoorbeeld raar dat zij Hollywood kennen maar Hollywood hen niet. Ook vinden ze het raar dat Surinamers, Nederlands spreken maar Nederlanders geen Surinaams. Aan de hand van hilarische sketches met oude, maar vooral nieuwe typetjes gaan ze alles wat ze raar vinden met het publiek delen. Dat wordt gegarandeerd weer een hilarisch avondje uit.

Verreck en Pleijsier zijn zaterdag 22 februari te zien in theater 't Pand. Verreck & Pleijsier scoren met hun cabaretliedjes. Gave teksten op aanstekelijke muziek, geschreven vanuit een melodieus popgevoel. Na de intense samenwerking van hun theaterperiode bleven er met tussenpozen nieuwe liedjes komen. Gerijpter, beter. Maar nog steeds leuk. Tijd voor een nieuwe cd, getiteld 'Reünie'. De entree bedraagt 10 euro, aanvang: 20.30 uur.

In het Filmcafe van dinsdag 25 februari draait vanaf 14.00 uur de film The White Crow. De film vertelt het verhaal van de legendarische Russische balletdanser Rudolf Nureyev. Hij verlaat de balletcultuur door van Rusland naar het Westen uit te wijken. Hiervoor krijgt hij hulp van Clara Saint in 1961 in Parijs. De entree, inclusief koffie of thee, bedraagt 8 euro.

In het Filmhuis dat ook plaatsvindt op dinsdag 25 februari is vanaf 20.15 uur de film Das Schweigende Klassenzimmer te zien. Ook dit keer bedraagt de entree, inclusief koffie of thee, 8 euro.

De DDR, 1956. De avontuurlijke Theo en Kurt zijn naar West-Berlijn geweest en hebben daar op het journaal gezien dat in Boedapest bloedig een volksopstand is neergeslagen. Terug in Oost-Duitsland komen ze samen met hun medeleerlingen Lena, Paul en Erik op het idee om tijdens de les een minuut stilte te houden om zo hun solidariteit met de slachtoffers te tonen. Na de actie beschuldigt de Stasi de leerlingen van een counterrevolutie.

Afbeelding
advertentie
advertentie