Soundos - Comeback Kid
Soundos - Comeback Kid Soundos El Ahmadi

Soundos en Rob Scheepers in theater ‘t Pand in Gorinchem

8 november 2021 om 19:35 Podiumkunsten

GORINCHEM De volgende voorstellingen van theater ‘t Pand worden vooralsnog in de “tijdelijke” dependance van ’t Pand, Schouwburg de Nieuwe Doelen, op de planken gebracht komende week. 

Vrijdag 11 november

Soundos - Comeback Kid

Aanvang 20.30, inkom € 11.00

You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. ‘Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan’ schreef NRC. Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special. Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven. 

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling Niets te verliezen komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. En geef het maar gewoon toe: You love her!

Zaterdag 12 november

Rob Scheepers - Scheepers prikt door

Aanvang 20.30, inkom € 11.00

Komiek Rob Scheepers neemt 2021 met je door tijdens zijn oudejaarsvoorstelling Scheepers prikt door. Een jaar dat begon in lockdown, maar dankzij Rutte/vaccins/Ajax/aliëns eindigde in harmonie/verwarring/anarchie.Maak je op voor een show vol grapjes/overpeinzingen/gejank over het historische jaar 2021 én over de welvaart/onzekerheid/crisis die ons in 2022 te wachten staat.Net als ieder ander heeft Scheepers ook geen flauw benul hoe het allemaal gaat lopen. Een ding is zeker: het wordt een avondje onvervalst lachen!

Maandag 14 november

Filmcafé 14.00 uur en filmhuis 20.15 uur

Inkom 9.00 (incl. koffie of thee)

Het filmcafé en filmhuis zijn ook weer van start gegaan. Elke maandagmiddag een makkelijk te verteren kwaliteitsfilm uit het filmhuisgenre. Heerlijk een kopje koffie erbij en genieten. Afsluiten met een lekker glaasje wijn en nog even napraten in het filmcafé over de film of het leven van alle dag. Op de maandagavond een filmhuisfilm die tot nadenken aanzet. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden is terug vinden op de website: http://theaterpand.nl  

advertentie
advertentie