Op Sterk Water
Op Sterk Water Arjen Benning

(Improvisatie)cabaret in theater ‘t Pand Gorinchem

13 november 2021 om 19:39 Podiumkunsten

GORINCHEM De volgende voorstellingen van theater ’t Pand in Gorinchem staan de komende tijd op het programma in de “tijdelijke” dependance van ’t Pand, Schouwburg de Nieuwe Doelen: 

Vrijdag 18 november

Op Sterk Water - De hoe overleef ik de kerst-show

 Aanvang 20.30, inkom € 11.00

Op Sterk Water is al twintig jaar een begrip in de Nederlandse theaters. Ze zijn dé
toonaangevende improvisatiecabaretiers van Nederland. Van grote tournees met thematische voorstellingen tot kleine schoolprojecten, Op Sterk Water beheerst alle aspecten van improvisatie om iedere doelgroep en iedere bezoeker aan zich te binden.

Het nieuwe jaar komt eraan, maar eerst nog de kerstperiode. Een perfect diner, een dik pak sneeuw en vrede op aarde. Zou het dit jaar wél lukken? Hoe voorkom je dat hoge verwachtingen je kerst verpesten? Door te improviseren!

Kom met de hele familie lachen om je eigen kerstmislukkingen. Met hun jarenlange ervaring laat Op Sterk Water zien hoe je improviserend kunt pieken met kerst. Ook als niet alles volgens plan gaat!

Hilarische en muzikale improvisaties volgen elkaar in rap tempo op. Geen avond is hetzelfde, altijd uniek en van hoog niveau!

Zaterdag 19 november

Rayen Panday - Focus

Aanvang 20.30, inkom € 11.00

Voorgaande jaren stond hier altijd een vage tekst over Rayens voorstelling die op dat moment nog in de maak was. Dit keer is dat anders: ‘Mr. Minute’ is eindelijk een keer op tijd.

Wegens omstandigheden had Rayen het afgelopen jaar alle tijd om een voorstelling te maken. Om te beseffen dat hij overal even ver vanaf staat als dat hij er deel van uitmaakt. Om zich af te vragen waarom hij zich zóveel in bijzaken verliest dat de hoofdzaak niet meer relevant is. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ aan het volgen zijn, zonder dat ons dat verder brengt. Om scherp te blijven moet je zowel kunnen in- als uitzoomen. Toegegeven; deze tekst komt óók vaag over, maar dat komt omdat u de voorstelling nog niet heeft gezien. Wat Rayen van zichzelf verlangt, vraagt hij vanavond ook van u: Focus.

Kaarten voor beide voorstellingen via http://theaterpand.nl 

Maandag 21 november

Filmcafe 14.00 uur en filmhuis 20.15 uur

Inkom € 9.00 (incl. koffie of thee)

Het filmcafé en filmhuis zijn ook weer van start gegaan. Elke maandagmiddag een makkelijk te verteren kwaliteitsfilm uit het filmhuisgenre. Heerlijk een kopje koffie erbij en genieten. Afsluiten met een lekker glaasje wijn en nog even napraten in het filmcafé over de film of het leven van alle dag. Op de maandagavond een filmhuisfilm die tot nadenken aanzet. De entree is 9 euro incl. een kopje koffie of thee. Welke films er gedraaid worden, is terug vinden op de website: http://theaterpand.nl

Rayen Panday
advertentie
advertentie