Esther van der Voort - Mama is boos
Esther van der Voort - Mama is boos Esther van der Voort

Mama is boos en TALK komende week in theater ‘t Pand

18 april 2022 om 18:45 Podiumkunsten

GORINCHEM Alle voorstellingen van theater ‘t Pand vinden nog steeds plaats in Schouwburg de Nieuwe Doelen. Het programma voor komende week ziet er als volgt uit:

Esther van der Voort - Mama is boos

Vrijdag 22 april

Aanvang 20.30, inkom € 11.00

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort (tevens single mom en ex-ambtenaar) wat nou echt belangrijk is in het leven. Maar maakte Esther zelf altijd de juiste keuzes, of reageerde ze puur uit emotie? Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick?

Hoe laat is het? Wat eten we? Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terecht gekomen? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oke, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos.

Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, boos op d’r navigatiesysteem, boos op d’r baas, maar vooral boos op zichzelf.

Mannen van Taal - TALK

Zaterdag 23 april

Aanvang 20.30 uur, inkom € 11.00

Het wordt de meest onvergetelijke TALK ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met “dansende powerpoint en woordgoochelarij” (Theaterkrant) en proberen het naar adem happende publiek voor zich te winnen. “Verbluffend en onnavolgbaar,” zegt de pers. En: “Aantrekkelijke poging om het stof van de poëzie te blazen.” Wat wij zeggen? Humor van de bovenste verbale plank. De leukste TED-talk-parodie ooit! Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede. Punt.

TALK is een cabaretvoorstelling van John Schleipen (Crème Fraîche),  Jan J. Pieterse en Frank van Pamelen (o.a. Mannen van Taal).

Filmcafé

Maandag 25 april. ’s Middags om twee uur het filmcafé, en ’s avonds om kwart over acht, de avond film. Neem plaats in een luxe zetel en geniet van een film die stof tot nadenken geef. Meldt u aan voor de nieuwsbrief via www.theaterpand.nl en ontvang iedere week het actuele aanbod.

Mannen van Taal - TALK
advertentie
advertentie