Afbeelding
ROEL C. VERBURG

Cabaret en rock ‘n roll in theater ‘t Pand

28 maart 2022 om 19:38 Podiumkunsten

GORINCHEM Alle voorstellingen van theater ‘t Pand vinden nog steeds plaats in Schouwburg de Nieuwe Doelen. Het programma voor komende week ziet er als volgt uit:

DAVEY TURNHOUT - NIET NORMAAL GELUKKIG

Vrijdag 1 april

Aanvang 20.30 

Inkom € 11.00

Een normaal en gelukkig leven is voor veel mensen een streven. Maar wanneer ben je nou echt gelukkig en wanneer is je leven normaal? Dat vraagt de talentvolle comedian/cabaretier Davey Turnhout zich hardop af. Wat vinden andere mensen normaal voor een jongeman die net 30 geworden is?

Maar hilarische anekdotes en veel (vaak vlijmscherpe) grappen komt Davey Turnhout tot de kern. Zo normaal is het namelijk niet om gelukkig te zijn. Je vindt geen geluk in een leven dat met name voor anderen normaal is. Davey is gelukkig op het podium, als hij zijn abnormale belevenissen met het publiek deelt. De ongemakkelijkheid die hij dan voelt, als het publiek zich hardop afvraagt of dit nou allemaal echt normaal is, daar doet hij het voor. En als ze dan ook nog lachen om een keiharde grap, dan is hij niet normaal gelukkig.

ROEL C. VERBURG - ROCK & ROLL

Zaterdag 2 april.

Aanvang 20.30

Inkom € 11.00

Echte rocksterren spelen in uitverkochte voetbalstadions, vliegen met hun eigen privéjet, verblijven in luxe hotelkamers en drinken daar in het bubbelbad dan dure champagne met hun groupies. Roel C. Verburg daarentegen speelt doorgaans in kleine zaaltjes, heeft al jarenlang dezelfde vriendin en drinkt na een optreden vaak een goedkoop blikje bier in de trein naar huis.

In zijn derde theatershow Rock ’n Roll brengt hij, behalve nog meer nieuwe grappige liedjes, ook verhalen uit de rockgeschiedenis en vergelijkt die met zijn eigen leven ‘on the road’. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock ’n Roll...

FILM

Maandag 4 april. ’s Middags om 14.00 uur het filmcafé, en ’s avonds om 21.15 uur de avondfilm. Wie zich aanmeldt voor de nieuwsbrief via www.theaterpand.nl ontvangt iedere week het actuele aanbod.

Theater ‘t Pand

Korenbeurs 3-5, Gorinchem

Tel: 0183 638044

http://theaterpand.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie