Afbeelding
Groninger Studenten Cabaret Festival

Programma Theater ‘t Pand: veel cabaret

Podiumkunsten

GORINCHEM De voorstellingen zijn weer begonnen in de ‘tijdelijke’ dependance van ’t Pand, Schouwburg de Nieuwe Doelen. Helemaal coronaproof ingericht. 

Femke Vernij met ‘Op volle kracht’ 

Vrijdag 4 feb.

Aanvang 20.00, inkom € 11.00

Na bijna 15 jaar toeren met “De Meiden van LOS”, gaat Femke Vernij in haar muzikale cabaretvoorstelling Op volle kracht de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde.

“Ik kan dat niet” heb ik vervangen door “Ik ben aan het leren”! Want ook al krimpen we tijdens ons leven, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen blijven groeien. Op volle kracht vooruit en soms vol op de rem. Totdat de larven of de vlammen aan je beginnen te likken.

FINALISTENTOUR – 35ste Groninger Studenten Cabaret Festival

Zaterdag 5 feb.

Aanvang 20.00, inkom € 11.00

De finalistentour van het 35ste Groninger Studenten Cabaret Festival komt er weer aan. Het Festival is tot op de dag van vandaag een van de grootste cabaretfestivals van Nederland. Veel grote cabaretnamen hebben in hun studententijd deelgenomen aan het Groninger Studenten Cabaret Festival. Onder meer Jochem Myjer en Theo Maassen behaalden de winst tijdens de finale van het Festival. 

De finalisten worden ook dit jaar weer beoordeeld door een vakkundige jury. Na een intensief traject waarin de studenten begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie talenten die in het najaar van 2021 de finale halen, een tour maken langs theaters in het hele land. 

Filmhuis

Maandag 7 feb. Is de start weer van het filmhuis op de maandag. ’s Middags om twee uur het filmcafé, en ’s avonds om acht uur de avond film. Dompel je onder in de veilige omgeving van de aan corona aangepaste schouwburg/bioscoop. Neem plaats in een luxe zetel en geniet van een film die stof tot nadenken geef. Wie zich aanmeldt voor de nieuwsbrief via www.theaterpand.nl ontvangt iedere week het actuele aanbod.

advertentie