(4) Martijn Hassouna, (6) Gino Mion, (7) Ruud le Noble, (2) Wendy Alba Heijdenrijk-Eijkelenboom, (3) Tom van der Meijden, (1) Ilhan Tekir en (5) Imrane el Mobarek.
(4) Martijn Hassouna, (6) Gino Mion, (7) Ruud le Noble, (2) Wendy Alba Heijdenrijk-Eijkelenboom, (3) Tom van der Meijden, (1) Ilhan Tekir en (5) Imrane el Mobarek. D66 Gorinchem

Drie vrouwen op Gorinchemse D66 kieslijst

13 november 2021 om 08:55 Politiek

GORINCHEM Op de D66 Gorinchem kieslijst staan drie vrouwen. De lijst telt vijftien kandidaten en Wendy Alba Heijdenrijk-Eijkelenboom is op twee de hoogst geplaatste vrouw. Andere vrouwen op de lijst zijn Meta Lemmen en Anne Sophie Ouwenbroek. Huidig D66 raadslid Ilhan Tekir is al eerder gekozen tot lijsttrekker. 

De D66 leden konden zich tot 23 september kandideren. De lijstadviescommissie, bestaande uit lijsttrekker Ilhan Tekir, voorzitter Jan Willem van der Werff en Lilian Stultiens, heeft gesprekken gevoerd met alle kandidaten en een advies opgesteld. De leden konden vervolgens hun stem op de kandidaten uitbrengen en dit heeft geresulteerd in een lijst met 15 kandidaten. Lijsttrekker Ilhan Tekir: “Ik ben trots op de rijk gevulde kandidatenlijst met een mix van ervaren en nieuwe talenten. Eén voor één enthousiaste D66’ers die verder willen werken aan een progressieve stad.” 

De algemene ledenvergadering stond volop in het teken van de campagne, want naast de presentatie van de kandidatenlijst heeft D66 Gorinchem samen met de leden het verkiezingsprogramma vastgesteld. Er zal nog een redactionele slag gemaakt worden, maar over de inhoud en de speerpunten van het programma zijn we het eens geworden. Nu de inhoud vaststaat, kunnen we nadenken over de vorm van de campagne. Hier zal Martijn Hassouna de kar trekken, want hij neemt de rol van campagneleider op zich. Dit zijn fantastische stappen richting de campagne waar we met veel enthousiasme naar uit kijken. 

De volledige D66-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen is als volgt: 

1. Ilhan Tekir
2. Wendy Alba Heijdenrijk-Eijkelenboom
3. Tom van der Meijden
4. Martijn Hassouna
5. Imrane el Mobarek
6. Gino Mion
7. Ruud le Noble
8. Meta Lemmen
9. Francis Alba Heijdenrijk
10. Roel ter Brugge
11. Kubilay Yildiz
12. Anne Sophie Ouwenbroek
13. Peter-Paul Timp
14. Kees Osseweijer
15. Jan Willem van der Werff

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie