Afbeelding
Het Spectrum

Column De Boekenkist: Ontdek de wereld met een reisgids

4 april 2023 om 13:17 Recreatie

De lente is begonnen en velen zijn inmiddels bezig om hun zomervakantie te plannen. Hoe leuk is het dan om je reis voor te bereiden met een reisgids? Genieten van de voorpret, niet duizend keer dezelfde hotspot langs zien komen en heel veel inspiratie op één plaats.
In onze winkel hebben we vele reisgidsen op voorraad. Of je nu iets zoekt voor een verre reis of een camping om de hoek. En ook voor de napret en anderen om ons heen hebben we reisdagboeken en notitieboeken in de winkel. Zo kun je je vakantie beter herinneren en gaat zo’n reis ‘in mind’ nog even door.

Uw boekverkoper,

Dieter Ouwerkerk, www.boekhandeldeboekenkist.nl


Boekentips van deze maand
Go here instead - 100 verrassende alternatieven voor de bekendste toeristische bestemmingen.

Met deze gids in de hand ontsnap je aan de drukte en ontdek je minder bekende, maar net zo mooie, toeristische bestemmingen. Go here instead staat vol met geweldige plekken buiten de gebaande paden. Net zo mooi, maar veel minder drukbezocht.
Dit mooie boek bied in 7 thema’s passende alternatieven voor bekende bestemmingen. Ga bijvoorbeeld naar Gent in plaats van Amsterdam. Of maak een treinreis over Rovos Rails in plaats van de Oriënt Express.

Epische treinreizen – De mooiste treinroutes op aarde.

Treinen wordt met het jaar populairder en brengt reizigers op plaatsen die nog echt ontdekt moeten worden. Dit prachtig vormgegeven boek met mooie foto’s en biedt verhalen bij de mooiste treinreizen. Het bevat veel tips en er is volop aandacht voor budgetproof en duurzaam reizen. Een treinreis door de Alpen met de Bernina Express of een rit van Colombo naar de theeplantages van Sri Lanka? Inspiratie te over!

advertentie
advertentie