Sinterklaas en Meneertje Koekepeertje
Sinterklaas en Meneertje Koekepeertje Henry Wessels

De Sinterklaasshow komt weer naar Gorinchem

9 november 2023 om 07:44 Sinterklaas

GORINCHEM Na de landelijke Sintintocht op 18 november is het feest van de Sint nog lang niet over in Gorinchem. Ook dit jaar is leuke Sinterklaasshow van Tommy Netten en Henry Wessels weer te zien. Ieder jaar maken zij weer een nieuwe show met gezellige meezingliedjes in opdracht van de Plus-supermarkten.

Sinterklaas brengt een bezoek en meneertje Koekepeertje zorgt dat alles perfect verloopt, nou ja… dat hopen we dan maar, want ieder jaar is er wel iets. Vorig jaar nog was er een probleem op de daken en het jaar ervoor waren de cadeautjes uit de kluis verdwenen, en daarvoor was het schilderij voor Sinterklaas helemaal mislukt. Maar dit jaar komt alles goed, zegt meneertje Koekepeertje.

DRIE SHOWS IN OOSTERBLIEK

Op zondag 19 november zijn er drie shows in sporthal de Oosterbliek in Gorinchem, de kaartjes kan je kopen via Plus Elbert van den Doel en op zaterdag 25 november in DS party en event center in Culemborg. En hiervoor kan je kaartjes kopen bij Plus Giel Smits in Culemborg. Andere datums zijn 26 november in de Schouwburg van Gouda en op 2 december in Overschie.

Volg DeStadGorinchem.nl op alle kanalen en maak supermakkelijk kans op schitterende prijzen, zoals een ballonvaart, een overnachting in de B&B van Slot Loevestein, kaarten voor het Sintfestijn op Loevestein, vrijkaarten voor avonturenpark Molenwaard en een van de unieke Gorcumse chocoladeletters van Olala Chocola. Klik hier!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie