De papa van Yara (Ivo) is het tweede kind van rechts
De papa van Yara (Ivo) is het tweede kind van rechts

Sinterklaas 1989-2023: Yara Vlot en Papa beide 7 jaar bij de landelijke intocht Gorinchem

1 november 2023 om 15:06 Sinterklaas

GORINCHEM Op onze oproep voor foto’s van de landelijke intocht in Gorinchem in 1989 kwam onderstaande hartverwarmende brief!

Lieve Sinterklaas,

Ik ben Yara en ik ben 7 jaar oud. Ik wil je graag een brief sturen omdat ik iets heel bijzonders te vertellen heb. Weet je nog, Sinterklaas, dat mijn papa ook bij de nationale intocht was in 1989? Dat was de laatste keer dat de nationale intocht in Gorinchem was, en papa was toen precies 7 jaar oud, net zoals ik nu ben!

Papa heeft me verteld dat hij toen pepernoten bakte met de padvinders en dat hij dat mocht laten zien aan jou voor de camera’s. Dat was echt heel cool! Ik heb er ook twee foto`s van bij mijn brief gedaan!
En dit jaar, op 18 november, ga ik ook optreden bij de nationale intocht met mijn balletschool Papillon. Dat is super spannend, en ik hoop dat je dat leuk vindt.

Sinterklaas, ik heb een grote wens. Ik zou zo graag willen dat je bij mij komt kijken als ik aan het dansen ben. Ik wil je heel graag mijn balletkunstjes laten zien. En als het kan, zou het echt geweldig zijn als ik ook op de nationale televisie mag komen, net zoals papa toen. Dan kunnen alle kinderen in Nederland zien hoe goed ik kan dansen!

Dus alsjeblieft, Sinterklaas, kom naar Gorinchem op 18 november en kom bij mij kijken. Dat zou echt een erg mooi Sinterklaascadeau zijn!

Liefs en een hele dikke knuffel,

Yara Vlot uit Gorinchem

Sinterklaas vertelde vrijdag in het Sinterklaasjournaal dat hij helemaal niet naar Gorinchem gaat! Vergist de goedheiligman zich of niet? Volg alle ontwikkelingen over de intocht in ons liveblog!

Volg DeStadGorinchem.nl op alle kanalen en maak supermakkelijk kans op schitterende prijzen, zoals een ballonvaart, een overnachting in de B&B van Slot Loevestein, kaarten voor het Sintfestijn op Loevestein, vrijkaarten voor avonturenpark Molenwaard en een van de unieke Gorcumse chocoladeletters van Olala Chocola. Klik hier

Afbeelding
advertentie
advertentie