Afbeelding
Qbuzz

Reguliere dienstregeling Qbuzz gaat weer in

28 augustus 2021 om 12:22 Verkeer en vervoer

GORINCHEM Na de zomervakantie start de reguliere dienstregeling van Qbuzz weer. Vanaf zondag 29 augustus rijden de bussen van Qbuzz regio Dordrecht-Molenlanden-Gorinchem weer zoals voor de zomervakantie. 

De wijzigingen op een rij

- Lijn 191 rijdt weer

- Lijn 192 rijdt weer

- Lijn 387 gaat weer vaker rijden

- Lijn 416 gaat in de ochtendspits weer vaker rijden

- LET OP! De MerwedeLingelijn vertrekt op station Geldermalsen vanaf spoor 7

DRUKTE VANAF SEPTMBER? Gebruikelijk is de tweede week van het schooljaar een piek te zien qua drukte in het openbaar vervoer. Hoe gaat dat er dit jaar uitzien? Wat vaststaat: er zullen weer meer vervoersstromen zijn. Ook in het openbaar vervoer. Qbuzz zet uit voorzorg vanaf maandag 6 september tot vrijdag 17 september extra voertuigen in op een aantal ritten waar het drukte verwacht. En ook na die periode houdt Qbuzz voertuigen en chauffeurs beschikbaar om indien nodig bij te springen. Daarnaast zorgen de busmaatschappij voor voldoende aanwezigheid Service & Veiligheid op station Dordrecht om reizigers te helpen zo gespreid mogelijk in- en uit te stappen en te verdelen over de diverse bussen.
Zo doen wij er alles aan om te drukke bussen en treinen te voorkomen en reizigers zoveel mogelijk de ruimte te geven. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij vragen onze reizigers ook om waar mogelijk de spits te mijden, eventueel een bus eerder of later te pakken en elkaar de ruimte te geven.

Ben je in de bus of trein, dan draag je een mondkapje (tenzij je nog geen 13 jaar bent), ook als je al (volledig) gevaccineerd bent.

www.qbuzz.nl/dmg

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie