Afbeelding
Riveer

Riveer vaart extra tijdens Zomerfeest Gorinchem

Verkeer en vervoer

[GORINCHEM] In de laatste week van de zomervakantie staat Gorinchem traditioneel in het teken van het Zomerfeest. Dat is vijf avonden lang genieten van openluchtconcerten in de binnenstad, met niet de minste namen op de bühne. Dit jaar is het evenement van dinsdag 16 tot en met zondag 21 augustus. Van dinsdag tot en met zaterdag vaart Riveer extra van en naar Gorinchem. 

Tijdens de avondvaarten zijn tickets niet aan boord te koop. Regel je pontkaartje daarom van tevoren via de website van Riveer of de Riveer app. Heb je een geldig jaarabonnement van Riveer? Dan is deze ook ‘s avonds geldig. Eenmaal in het bezit van een QR-code, hoef je deze alleen nog maar te laten scannen wanneer je de pont opstapt. Makkelijk toch? Kun je geen geldige QR-code laten zien? Dan kun je helaas niet aan boord stappen.

Kom je met meerdere mensen naar het Zomerfeest? Dan loont het om met z’n allen een meerrittenkaart te delen. Maak een screenshot van de QR-code en verstuur die naar een andere smartphone. Wij kunnen deze code gewoon aan boord scannen, waarna het wordt afgeteld van de originele meerrittenkaart.

Ieder uur gaat er een afvaart vanaf Woudrichem, Sleeuwijk, Werkendam en Hardinxveld, en weer terug. Doordeweeks gaat de laatste pont vanuit Gorinchem om 00.15 uur. In het weekend kun je langer met de voetjes van de vloer; dan is de laatste afvaart van de pont op vrijdag om 01.15 uur en op zaterdag om 02.15 uur. De watertaxi vaart deze week niet, ook niet op zondag 21 augustus. Wil je alle vaartijden weten? Met de Riveer app heb je niet alleen je tickets, maar ook de vaartijden altijd op zak!

advertentie
advertentie