Afbeelding
Eline Lohman

Gorinchem Citymarketing start actie #kooplokaalgorcum

21 maart 2020 om 07:43 Winkels

GORINCHEM Op de website van Gorinchem Citymarketing, www.mooigorinchem.nl, staan normaal gesproken tal van activiteiten in de agenda. Nu echter horeca en musea gesloten zijn en ook veel winkels ervoor kiezen om beperkt open te zijn, is deze agenda de komende tijd alleen gevuld met annuleringen. Daar bedacht Mooi Gorinchem het volgende op: geen agneda maar #kooplokaalgorinchem, een verzameling van tips en acties van lokale partijen die nog wel kunnen.

,,En opeens is het stil in de winkelstraten", schrijft Gorinchem Citymarketing op haar site www.mooigorinchem.nl. ,,Horeca en musea zijn dicht, winkels beperkt open of ook gesloten. Een harde klap voor iedereen! Maar er is ook veerkracht in onze stad. Online zagen wij al mooie voorbeelden van lokale initiatieven om zo goed mogelijk door deze crisis heen te komen. Gorinchem Citymarketing gaat deze initiatieven steunen."

SOCIAL MEDIA Gorinchem Citymarketing heeft de agenda omgedoopt tot Koop lokaal Gorcum. Onder deze noemer verzamelt Gorinchem Citymarketing tips en acties van lokale partijen die nog wél kunnen. ,,Denk aan online bestellen en veilig bezorgen. Een online dienst aanbieden. Of elkaar op een andere manier helpen. Ook op onze social media gaan we deze berichten delen onder #kooplokaalgorcum."

Ondernemers die een tip of actie, tip of (extra) service aanbieden kunnen deze aanmelden via de link https://mooigorinchem.nl/nl/actie-aanmelden. ,,Vergeet ook niet #kooplokaalgorcum in je posts te zetten zodat het aanbod goed vindbaar is", geeft citymarketing de ondernemers nog als tip mee. Verder zal de website Mooi Gorinchem alleen berichten delen die binnen de richtlijnen van het RIVM passen.

KOOPZONDAG BIZ Hartje Gorkum promoot de koopzondag van 29 maart niet. Winkels mogen vooralsnog nog steeds open zijn, ook op zondag, maar dit wordt niet collectief gedragen. BIZ Hartje Gorkum geeft er dan ook geen publiciteit aan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie