Onder ieder balkon komen 3 tot 6 steunpalen. Het aantal verschilt per type balkon en per verdieping.
Onder ieder balkon komen 3 tot 6 steunpalen. Het aantal verschilt per type balkon en per verdieping. Hannie Visser-Kieboom

Poort6 gaat balkons Vroedschapwijk in Gorinchem extra ondersteunen

27 januari 2021 om 16:49 Wonen

GORINCHEM Poort6 is woensdag 27 januari begonnen met het plaatsen van metalen steunpalen onder de balkons van 288 woningen in de Vroedschapwijk in Gorinchem. Eind vorig jaar ging Poort6 aan de slag met het repareren van de balkons. Inmiddels is duidelijk dat de herstelwerkzaamheden langer gaan duren dan gepland. Daarom start Poort6 nu met het tijdelijk ondersteunen van de balkons. 

Wim van den Herik, manager Vastgoed van Poort6: ,,Nu duidelijk is geworden dat we meer tijd nodig hebben om de problemen met de balkons op te lossen, kiezen we ervoor om de balkons alsnog te gaan ondersteunen. Zeker in deze moeilijke coronatijd vinden we het belangrijk dat bewoners weer het balkon op kunnen. Onder ieder balkon komen 3 tot 6 steunpalen. Het aantal verschilt per type balkon en per verdieping. Behalve het ongemak dat bewoners hiervan hebben, heeft dit voor hen verder geen gevolgen. Zodra de steunpalen zijn neergezet, kunnen de bewoners hun balkon weer gebruiken. Daarnaast krijgen de bewoners nog steeds een maandelijkse vergoeding voor het ongemak.”

advertentie
advertentie