Afbeelding
FLEUR

Behandelcentrum Nij Linge opent haar deuren in Gorinchem

17 augustus 2019 om 08:15 Zakelijk

GORINCHEM Fertiliteitscentrum Nij Linge opent op 2 september haar deuren aan de Edisonweg in Gorinchem. Voor inwoners van het westelijk deel van Nederland betekent dit een gespecialiseerd fertiliteitscentrum dichtbij huis.

Iedereen met een kinderwens kan bij Nij Linge terecht voor onderzoek naar en behandeling van vruchtbaarheidsproblemen. Persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding van patiënten met een (nog) niet vervulde kinderwens staan centraal. In de nieuwe kliniek kunnen patiënten terecht voor een intakegesprek, onderzoek naar de oorzaak van hun vruchtbaarheidsproblemen en diverse behandelingen waaronder kunstmatige inseminatie.

Nij Linge is een zusterkliniek van de gerenommeerde behandelcentra Nij Geertgen (Elsendorp) en Nij Barrahûs (Wolvega). Ervaren team Fertiliteitsarts Grada van den Dool is samen met gynaecoloog Arie Verhoeff het vaste artsenteam van Nij Linge. Van den Dool, voorheen werkzaam bij het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, bracht in 2012 het boek "Waar blijft de ooievaar?" uit. In dit boek worden zowel de medische als de psychologische aspecten van de fertiliteit op begrijpelijke wijze behandeld.

Arie Verhoeff is bijna 40 jaar actief in de voortplantingsgeneeskunde en gespecialiseerd in het behandelen van vrouwen met diverse hormonale problemen die in de verschillende levensfasen voorkomen. Arie Verhoeff werkte enige tijd als tropenarts en daarna lange tijd als gynaecoloog in het Zuiderziekenhuis, later Maasstadziekenhuis, in Rotterdam.

Het derde teamlid is fertiliteitsassistente Tamara Hennekes. Zij werkte jarenlang op de fertiliteitspoli van het Diakonessenhuis in Utrecht. Tamara is het eerste aanspreekpunt voor patiënten van Nij Linge. Marc Scheijven, directeur Nij Linge: ,,Ik ben blij dat Nij Linge haar deuren op 2 september opent voor patiënten. Zo kan iedereen waarbij kinderen krijgen niet 'vanzelf' gaat, ook dichtbij huis terecht voor kleinschalige en gespecialiseerde zorg waarbij de patiënt nog echt centraal staat.''

Nij Linge Edisonweg 30 4207 HG Gorinchem www.nijlinge.nl 0183 - 201 141 info@nijlinge.nl

advertentie
advertentie