Ab Groothedde (links) van het Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G en Peter Sietsema van Sietsema Productions.
Ab Groothedde (links) van het Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G en Peter Sietsema van Sietsema Productions. Sietsema Productions/Peter Sietsema

Ondernemers in het zonnetje

11 november 2020 om 13:47 Zakelijk

GORINCHEM De Dag van der Ondernemer is dit jaar online. Vrijdag 20 november is het de Nationale Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB Nederland. Ondernemers Netwerk OC-G en Sietsema Productions organiseren op deze dag een Digitaal Ondernemers Netwerk-meeting en een livestream, samen met diverse ondernemersnetwerken en -verenigingen die meedoen.

door Eline Lohman

Vanaf 10.00 uur is er een twee uur durende online meeting van het Digitaal Ondernemers Netwerk. Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen ondernemers deelnemen aan een livestream, waarbij meerdere sprekers te horen en te zien zullen zijn. Daarna volgt een paneldiscussie, over thema’s als duurzaamheid, innovatie en uiteraard ondernemen. Ondernemers kunnen nog tot en met 15 november videopitches insturen. Zij zien mogelijk op de Dag van de Ondernemer hun pitch terug en zo niet, dan kijkt Ondernemers Netwerk OC-G wat er op een later moment wat mee gedaan kan worden.

NETWERK OC-G is een netwerk voor ondernemers uit Gorinchem, de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en komt normaal gesproken een- of tweemaandelijks bij elkaar, vertelt Ab Groothedde. ,,Wij zijn een breed netwerk, waarbij iedereen zich kan aansluiten. Dat geldt ook voor de Dag van de Ondernemer: iedereen kan zowel met het ochtend- als middagprogramma meedoen en inspiratie opdoen over het ondernemerschap.”

Dat laatste is zeker in deze tijd belangrijk, zegt Ab. ,,Het is een vervelende tijd voor ondernemers, omdat veel ondernemers te maken hebben met de gevolgen van de coronacrisis, maar we leren ook veel over bijvoorbeeld thuiswerken. Eerder was daar nog niet zoveel aandacht voor, maar werken op afstand is nu in een stroomversnelling gekomen, waardoor er ook veel minder files zijn. Er zijn naar mijn mening in deze tijd heel veel kansen voor ondernemers en met elkaar gaan we op de Dag van de Ondernemer kijken of we kunnen vasthouden wat we nu allemaal aan voordelen ervaren.”

Deelnemers die aan het Digitaal Ondernemers Netwerk van de Dag van de Ondernemer willen deelnemen, kunnen via Eventbrite een gratis toegangskaart ontvangen. Aanmelden voor de online bijeenkomst is verplicht.

w[ oc-g.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie