Afbeelding
OC-G
Column

Ondernemers in het Zonnetje op de DvdO

18 november 2020 om 14:16 Zakelijk

Samen met MKB Nederland vindt het Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet.

Respect voor ondernemers van het platteland, de binnenstad, de industrie, de logistiek, de dienstverlening, winkels en nog veel meer. Waar zouden we zijn zonder die ondernemers die dag en nacht klaar staan voor hun klanten?

Ondernemerschap vraagt durf en doorzettingsvermogen. Het vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid voor je klanten, maar ook voor je medewerkers. Veel gezinnen zijn afhankelijk van jouw succes. Deze bijzondere tijd van een virus wat de hele wereld stil legt vraagt van ondernemers creativiteit om voor onmogelijkheden weer nieuwe oplossingen te vinden.

Het Digitaal Ondernemers Netwerk wordt maandelijks georganiseerd. Hier ontmoeten ondernemers elkaar om tegen elkaar aan te praten. Om al die ondernemers in het zonnetje te zetten initieert het DON samen met Sietsema Productions dit jaar een Digitale Dag van de Ondernemer.

Er zijn verschillende ondernemersnetwerken met ieder hun eigen doelstellingen. Het is mooi dat al die netwerken één keer per jaar hun krachten bundelen zodat ook de netwerken elkaar ontmoeten en samenwerken.

In de ochtend is er een meeting met een inleiding, vragen en discussie over “Hoe krijgen ondernemers baat bij maatschappelijke opgaven?”. In het middagprogramma zijn er verschillende sprekers en interviews met de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kijk hoe je kunt meedoen met het ochtend- en middagprogramma van 20-11 om 10.00 u en om 14.00 u op oc-g.nl.

[Digitaal Ondernemers Netwerk OC-G
[Ab Groothedde - GO Bedrijfsadvies - empowerZ

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie