Marianne van der LindenVolwaarde.nlJacques Perkstraat 106-45655403info@volwaarde.nlfacebook.com/volwaarde
Marianne van der LindenVolwaarde.nlJacques Perkstraat 106-45655403info@volwaarde.nlfacebook.com/volwaarde Volwaarde.nl

Aan de slag met gezonde voeding bij VolWaarde

10 september 2021 om 15:43 Zakelijk


GORINCHEM Voeding heeft een grote invloed op je welzijn. Voeding kan je opbouwen, maar ook afbreken. Je kunt zeggen dat voeding je vitaal maakt, maar er is ook voeding die fataal voor je is. Met gezonde voeding kun je je gezondheid herstellen. Je hebt echt de keuze om aan je gezondheid te werken.” Aan het woord is Coach en Orthomoleculair Adviseur Marianne van der Linden van de praktijk Vol Waarde  

,,Je kunt met goede voeding je immuunsysteem ondersteunen, je hormoonbalans op orde brengen, je energieker voelen enzovoorts.

Voeding zoals de natuur het heeft bedoeld. Dat is voeding die onze verre voorouders aten. In deze tijd hadden ze geen goed gevulde koelkast, een supermarkt met 10 soorten brood, een fastfoodketen die 24/7 open is.

Onze voorouders waren blij als ze een stuk wild konden schieten. Ze aten knollen, wortels, kruiden, insecten, vis, gevogelte, ei, schaaldieren, noten, zaden, fruit. Dat wat de natuur op dat moment te bieden had.

Onze omgeving is zodanig veranderd dat onze omgeving niet meer past bij onze oeroude genen. Het gevolg is dat er nu allerlei lichamelijke kwalen ontstaan, omdat we niet meer eten zoals ons lichaam het graag zou zien. Dit kan zorgen voor hart en vaatziekten, diabetes, slaapproblemen, hoge bloeddruk, vermoeidheid.

Ik ga graag met mijn cliënten aan de slag om ze te laten ervaren wat deze gezonde voeding voor hun lijf kan betekenen. Eén van mijn cliënten heeft het volgende ervaren: ,,Voordat ik startte met het programma wat Marianne aanbied, had ik totaal geen energie, lichamelijke klachten zoals nek/rugklachten, hoge bloeddruk. Ik lag vaak ‘s middags op de bank, omdat ik mijn energie dan echt op was. Door het programma ben ik ruim 30 kilo afgevallen, ik had minder last van mijn rug en mijn bloeddruk is zodanig gezakt dat medicatie niet meer nodig is! Maar het mooiste is dat ik zoveel energie had dat ik zelfs een tocht van 400 kilometer heb kunnen fietsen!”

Voor meer informatie over Volwaarde, de praktijk van Marianne van der Linden: www.volwaarde.nl. Marianne is ook bereikbaar via 06-45655403 of info@volwaarde.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie