Afbeelding
Van Dal

Van Dal voor tweede jaar op rij Beste Winkelketen van Nederland 2021 - 2022

14 oktober 2021 om 12:52 Zakelijk

GORINCHEM Waar voor veel mensen donderdag 23 september een uiterst normale donderdag heeft moeten zijn, lag dat een beetje anders bij Van Dal mannenmode, dat ook een vestiging heeft in Gorinchem. Na het in de ring springen tegen diverse grote merken is Van Dal namelijk voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland.

De verkiezingen van Beste Winkelketen van Nederland vinden sinds 2003 plaats onder de vlag van ABN AMRO, waarbij (web)winkels het tegen elkaar opnemen om in de ogen van de consumenten de hoogste score te behalen op de belangrijkste aspecten van een (web)winkel. Ieder jaar kunnen winkels gratis meedoen zolang ze minimaal vijf vestigingen in Nederland hebben en vallen er in diverse categorieën prijzen te winnen. Naast de stem van de consument bepaalt de vakjury uiteindelijk de winnaar. Hiervoor worden onder meer lokaliteit en duurzaamheid meegenomen als belangrijke pijlers.

VAN 2020 NAAR 2021 In het afgelopen jaar heeft Van Dal al mogen pronken met de prijs van Beste Winkelketen van Nederland in de Herenmode-categorie. ,,Een prestatie waar we toen al heel trots op waren, zeker omdat het laat zien hoezeer onze liefhebbers geloven in alles waar wij voor staan, waaronder eerlijkheid, positiviteit, professionaliteit, persoonlijkheid en het samenzijn. Dit jaar rennen we door met de brandende fakkel, want we zijn voor het jaar 2021 - 2022 opnieuw verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de Herenmode! Ruim 185.000 consumenten hebben hun stem online uitgebracht waarna we in het heetst van de strijd tegenover C&A, Hema en Only for Men stonden. Toch, met de hulp van onze liefhebbers, een gewonnen strijd en daar zijn we enorm dankbaar voor!”


EEN EN AL FEEST ,,Het is een enorme eer om onszelf de beste herenmode winkelketen te mogen noemen. In de verkiezingen waren er diverse winnaars in andere categorieën zoals Bever (Outdoor), Etos (Persoonlijke Verzorging), Primera (Kantoorartikelen, Cadeau, Leeswaren) en Dirk (Supermarkten). We zijn trots om tussen deze grote namen te staan en onszelf in het tweede jaar op rij te bewijzen. Hopelijk volgend jaar dan ook de hattrick, maar we gaan eerst weer hard aan de slag! We vieren tevens ons 70-jarige bestaan als kers op de taart van al onze inspanningen om onszelf iedere dag te verbeteren. Daarvoor hebben we veel leuks in petto, dus houd ons zeker in de gaten”

LOYALE KLANTEN ,,Wij willen u graag bedanken voor uw geloof in Van Dal mannenmode. Zonder loyale klanten, hun partners en kinderen zouden wij niet al decennialang kunnen doen waar we goed in zijn. We blijven timmeren aan de weg met onze gemotiveerde werknemers om onszelf te blijven bewijzen als de beste winkelketen in de herenmode. Kom vooral langs in onze winkel aan de Arkelstraat 65 in Gorinchem voor een lekkere kop koffie en persoonlijk advies. Stijlvolle mannenmode voor de beste prijs.” 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie