Tobias Gremmen.
Tobias Gremmen. Privé

Woninginrichting-aanhuis: Alles onder één dak in Spijk

7 december 2021 om 09:52 Zakelijk

SPIJK Van rolgordijn tot complete woninginrichting: bij Woninginrichting-aanhuis aan de Haarweg 2c in Spijk kunnen mensen terecht voor allerlei interieurstijlen. De one-stop-shop is dé plek voor woontrends.


door Eline Lohman

Woninginrichting-aanhuis heeft zeventig winkels in heel Nederland. Eén daarvan is de vestiging in Spijk, waar op dezelfde locatie ook het bedrijf Royal Shadow te vinden is, met onder meer zonwering. Woninginrichting-aanhuis - dat elke zondag te zien is bij VT Wonen op televisie - biedt in Spijk een one-stop-shop: een winkel die klanten de mogelijkheid biedt om een woning van A tot Z aan te kleden. Van behang tot stuukwerk en van vloer tot en met raambekleding. ,,Wij kunnen alles verzorgen op het gebied van woninginrichting”, vertelt eigenaar Tobias Gremmen. 

Wij doen ons best voor iedere klant

,,Mensen komen vaak op afspraak en hebben dan een adviesgesprek van soms een paar uur en geven hun wensen hierbij aan. Van plint tot verfkleur - alles wordt besproken. Het is zelfs mogelijk om advies van een professionele styliste te vragen bij ons. Klanten vinden het fijn dat ze bij ons alles onder één dak kunnen vinden. Maar we zijn er ook voor mensen die bijvoorbeeld nieuwe gordijnen of een kast willen. Wij doen ons best voor iedere klant, of het nu gaat om een complete woninginrichting of een minder omvangrijk project.” 

De kracht is onder meer de service, onderstreept Tobias. ,,Wij hebben een aantal sterke merken in huis en werken met ons eigen personeel. We zijn erg trots op dit team van vakkundige monteurs en stoffeerders. Het is moeilijk om vakmensen te vinden, dus we zijn extra blij dat wij met zulke fijne monteurs en stoffeerders mogen werken. Aangevuld met een aantal vaste partners die ons kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld voor schilderwerk. Ons personeel heeft service hoog in het vaandel staan. We denken servicegericht met de klant mee en bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wat we beloven aan klanten, maken we waar.” 

DUURZAME VLOEREN Sinds 2004 is Tobias eigenaar van Woninginrichting-aanhuis in Spijk, dat bij het tuincentrum in zit. Hij merkt dat de markt nog altijd aantrekt. ,,De woningmarkt blijft vragende; er blijven nieuwe woningen bij komen en er zijn veel verhuizingen. Dus ik verwacht dat we op dezelfde voet verder kunnen als de afgelopen tijd. Fijn, want we willen graag zoveel mogelijk mensen blij maken met een mooie inrichting van de woning.” 

Bijvoorbeeld met duurzame vloeren van het merk Blauw. ,,Die hebben we nieuw in het assortiment. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de materialen kurk en marmoleum. De vloeren zijn duurzaam geproduceerd en CO2-neutraal. Duurzame vloeren zoals die van Blauw zijn heel populair, omdat steeds meer mensen aandacht hebben voor duurzaamheid. Ook als het gaat om woninginrichting. Ook dat stukje publiek willen wij graag bedienen, dus in onze winkel zijn de duurzame vloeren terug te vinden.” 

Voor meer informatie zie www.woninginrichting-aanhuis.nl/winkels/spijk/. De winkel is van dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie