Afbeelding
Leonie Helmy

Column: EFT leren op school!

10 april 2022 om 11:02 Zakelijk

Terwijl ik dit schrijf, is de expositie ‘Toon jouw kleur’ in het Gorcums Museum te bekijken. Ik vind het fantastisch wanneer kinderen op school met meer dingen bezig zijn dan enkel de basisvakken, zoals rekenen, lezen en schrijven. 

In mijn ideale wereld leren kinderen naast basisvakken en creatieve vaardigheden ook vaardigheden waarmee ze effectief door het leven kunnen, zoals ‘leren leren’, ‘hoe communiceer ik effectief’, maar vooral ook: ‘hoe houd ik mezelf niet alleen emotioneel, maar ook fysiek gezond’. Voor dit laatste is Emotional Freedom Techniques (EFT) een fantastische techniek: simpel en effectief. Immers, maar liefst 95 tot 98% van alle emotionele én fysieke klachten is gerelateerd aan (emotionele) stress! 

Wanneer je die stress weghaalt, wat met EFT bijzonder effectief lukt, voorkom je klachten, verminderen klachten aanzienlijk of verdwijnen ze zelfs helemaal. Zeg nou zelf, hoe waardevol is het om dit als kind op school al te leren? Welke school durft dit aan? Ik sta ervoor open! 

Als ouder EFT leren en doorgeven aan je kind? Doe mee aan de volgende gratis online presentatie over EFT. Meld je aan via mail: info@laurafobler.com.

Laura Fobler

advertentie
advertentie