Afbeelding
Eigen foto

SNS Gorinchem: ‘We laten ondernemers groeien’

12 juni 2022 om 13:59 Zakelijk

GORINCHEM Een eigen bedrijfspand kopen is voor veel ondernemers een mooie volgende stap in het ondernemerschap. SNS kan daarbij helpen met bedrijfshypotheken tot € 1 miljoen. En dat niet alleen: SNS is volwaardig partner met focus op de kleinzakelijke klant. Rob Nieman van SNS Gorinchem vertelt er alles over.

Ook voor de kleine ondernemers Sinds 2021 kunnen ook zzp’ers en mkb’ers die willen groeien bij SNS terecht. Voor alle belangrijke financiële diensten. Rob Nieman: ,,Dus niet alleen voor een hypotheek voor een schildersbedrijf dat een nieuwe werkplaats wil. Maar ook voor een zakelijk krediet tot € 50.000. Of een zakelijke schadeverzekering. We leren graag jouw doelen en ambities kennen. Zo kunnen we je op een heel breed financieel terrein helpen.”

SNS Bedrijfshypotheek

De SNS Bedrijfshypotheek is beschikbaar voor bedrijven met een maximale omzet van € 5 miljoen per jaar en een financieringsbehoefte van maximaal € 1 miljoen. En heeft aantrekkelijke en transparante voorwaarden, zonder kleine lettertjes. Wil je je pand ook verduurzamen? Ook dan ben je bij SNS aan het goede adres. Rob Nieman: ,,Het is heel leuk en inspirerend om met ondernemers te sparren over de toekomst. Je krijgt bij ons de aandacht en het vertrouwen dat je verdient. Zodat jij kan doen waar je goed in bent.”

SNS spreekt de taal van de ondernemer

Ze staan dicht bij de klant en begrijpen ondernemers. In 2/3e van de SNS Winkels is de vestigingsmanager een franchisenemer. Rob Nieman: ,,Een zelfstandige ondernemer dus. We onderhouden nauwe banden met ondernemers in de buurt. We spreken dus dezelfde taal en willen je bedrijf echt leren kennen. En samen sparren over de groei van jouw bedrijf.”

Vast aanspreekpunt

Rob Nieman: ,,Je kunt zelf bepalen wie je als vaste aanspreekpunt wilt. Zo zijn we persoonlijk en altijd dichtbij. Je kunt met deze persoon chatten, mailen en samen sparren over financiële kwesties. En je contactpersoon kan je als dat nodig is in contact brengen met gespecialiseerde financiële experts binnen de bank.”

Persoonlijke aanpak

SNS onderscheidt zich door onze persoonlijke aanpak. Rob Nieman: ,,We hebben deskundige en flexibele adviseurs die thuis zijn in maatwerkoplossingen. Ze zien je staan, begrijpen je én helpen je verder. Ze zijn betrokken en objectief. Kleine ondernemers bestaan niet voor ons. Want hoe groot of hoe klein jouw bedrijf is, zegt niets over de dromen en ambities.”

SNS Gorinchem 

Westwagenstraat 1, Gorinchem

advertentie
advertentie