Provider ONVI on tour in de stad

29 september 2022 om 12:37 Zakelijk Zeg het met video

Provider ONVI is vandaag en morgen on tour in Gorinchem. Ze staan met hun glasvezel informatiebus op het Wiardi Beckmanplein bij winkelcentrum Nieuw Dalem om informatie te geven over glasvezel en interactieve TV. 


In Gorinchem wordt glasvezel aangelegd door E-Fiber, de stad is daarvoor ingedeeld in acht gebieden. In de gebieden 1 en 2 is de aanleg over een half jaar gereed, om alle wijken aan te sluiten heeft E-Fiber nog zo’n anderhalf jaar nodig. Provider ONVI is inmiddels gestart met de werving van abonnees die gebruik willen gaan maken van hun aanbod voor glasvezel en interactieve TV. 

Meest gestelde vraag bij de stand is volgens Elbert Edelijn hoe hoog de kosten zijn voor een abonnement. ,,Maar mensen willen vaak ook weten of hun tuin overhoop gehaald wordt of hoe het zit met hun mailadres. Maar met onze stand willen we vooral ONVI een gezicht geven in de stad en wat meer bekendheid verwerven als provider.” ONVI koos voor de parkeerplaats bij winkelcentrum Nieuw Dalem omdat het tussen de wijken 1 en 2 is gelegen. Over enkele weken staan ze opnieuw twee dagen bij winkelcentrum NIeuw Dalem.

Wil je ook gebruik maken van de kracht van video? Ga naar www.zeghetmetvideo.nl en maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie