Onvi staat de komende tijd klaar voor vragen, antwoorden en informatie
Onvi staat de komende tijd klaar voor vragen, antwoorden en informatie ONVI

Glasvezel-internet van Onvi in Gorinchem

29 november 2022 om 12:22 Zakelijk

GORINCHEM De straten worden in delen van Gorinchem open gebroken of zijn al open geweest voor het aanleggen van glasvezel. Kortom, E-Fiber is al druk bezig met de aanleg van glasvezel in Gorinchem. Om gebruik te kunnen maken van deze aansluiting dient u een provider te kiezen. Wanneer u op tijd een provider kiest krijgt u de glasvezel aansluiting door E-Fiber gratis in de woning, daarna betaalt u het abonnement aan de provider. Onvi is één van de providers waarbij u een abonnement kunt afsluiten.

ECHT EEN ALLES-IN-ÉÉN PROVIDER

Wij snappen dat u vragen heeft over de aanleg, over de mogelijkheden en hoe het overstappen op glasvezel gaat. Onvi is de enige provider op het netwerk die nu naast Glasvezel internet, Interactieve TV, Vast bellen ook Mobiel bellen kan aanbieden. Zo heeft u dus echt alles onder 1 dak.ONVI ON TOUR

Om u te voorzien van antwoorden en informatie rondom de aanleg maar ook wat wij als Onvi voor u kunnen betekenen staan wij de komende tijd op de parkeerplaats van winkelcentrum Laag Dalem. En dat is ook met een reden, voor het gebied Wijdschild kan er aangemeld worden tot 16 januari en voor gebied Laag Dalem tot 20 februari.


TOURSCHEMA

Op de volgende data staan wij van 11:00 tot 18:00 uur voor u klaar: 6 en 7 december, 28 en 29 december, 11 en 12 januari.

Voor meer info kunt u kijken op www.onvi.nl/gorinchem

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie