Esmay Usmany komt vrijdagavond 16 december naar de Boekenkist
Esmay Usmany komt vrijdagavond 16 december naar de Boekenkist Marjolein Jaworski

Column De Boekenkist: Esmay Usmany en Steven Verhorst

6 december 2022 om 08:23 Zakelijk

GORINCHEM Ook in de decembermaand valt er in De Boekenkist genoeg te beleven. Op vrijdagavond 16 december komt Esmay Usmany naar de boekhandel. Op deze avond draagt ze voor uit haar nieuwe boek, Hartzaken, en zingt ze een aantal liederen. Aanmelden voor deze avond kan via info@boekhandeldeboekenkist.nl, 0183-690941 of in de winkel. Op zaterdag 17 december komt de Heukelumse schrijver Steven Verhorst tussen 13.30 en 15.30 uur naar De Boekenkist om zijn nieuwste roman ‘Hoogslim’ te signeren.

Uw boekverkoper,

Dieter Ouwerkerk, www.boekhandeldeboekenkist.nl



Esmay Usmany zingt, speelt, schrijft & maakt. Ze is vaste woordkunstenares op NPO radio 1, publiceerde begin 2020 haar boek ‘Allerlievelings’ en werkte afgelopen twee jaar aan haar nieuwste publicatie ‘Hartzaken’, die op 11 september 2022 gepubliceerd werd. Esmay schrijft verder liedjes en teksten in opdracht op maat. Voor commerciële instanties, maar ook voor particulieren. Ze schreef het script voor de immersieve theaterproductie op klompen door de desa’ die door de Volkskrant met vier van de vijf sterren werd beoordeeld. Daarnaast is ze beëdigd en benoemd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand en is ze te boeken als trouwambtenaar/ceremonieel spreker. Als artiest werkte ze eerder samen met bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Scheepvaartmuseum, modemerk Hermès, Centraal beheer Achmea, de museumvereniging en het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport.

Steven Verhorst woont in Heukelum, is pastoraal werker, spreker en begeleid bij rouw en verdriet. Zijn boek ‘Hoogslim’ is een roman vol spanning en humor, ontroerende momenten en een onverwacht inzicht in de wereld van mensen met een visuele beperking.

advertentie
advertentie