Demonstratie op de beursvloer
Demonstratie op de beursvloer

Holistische Leven Beurs in NEXT Level Gorinchem

21 februari 2023 om 14:06 Zakelijk

GORINCHEM Nederland gezonder maken en behouden, daar draait het om op de Holistische Leven Beurs. De beurs is speciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. Voor zij die de mens als één geheel zien, met aandacht voor achtergronden en de ontstaanswijze van de klachten. Zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak. Een bron van leefstijlkennis, -inzichten en -ervaringen, én een plek om te netwerken.

Inspiratie, demonstraties, concrete ideeën, nieuwe ontmoetingen, 110 stands, (gratis) lezingen & workshops, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, behandelingen, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen.

Tipje van de sluier:

- Word onderdeel van de revolutionaire toekomst van natuurlijke geneeskunde met Hennep & Cannabis!

- Wist jij dat Ayurveda wereldwijd wordt beschouwd als een van de oudste geneeswijzen. ‘Ayurveda’ betekent letterlijk ‘de kunst van het leven’. Er zijn diverse lezingen op het gebied van Ayurveda met op zaterdag een gratis lezing ‘Ayurveda over 6 stadia van een ziekte’. Wel even een gratis kaartje bestellen.

- ,,Er valt nog veel te leren van inheemse volkeren.” Ontmoet internationale herbalisten (uit Maleisië, Korea, India, Somalië, Vietnam, Egypte, Kaapverdië, Turkije), producenten en inheemse boeren die de traditionele kennis van medicinale & aromatische planten sinds eeuwen toepassen.

- Gratis lezing Orthomoleculair therapeut Mohammed Boulahrir die jou leert hoe je jouw gezondheid drastisch versterkt op verschillende niveaus. “Zodra je het grote plaatje van jouw lichaam begrijpt en ziet hoe prachtig alles met elkaar verbonden is, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een wereld vol met levenskracht, dankbaarheid en zelfliefde”. Na afloop kun je zijn boek kopen.

- Wist jij dat waterstof 175x effectiever is dan vitamine C en 860x effectiever dan co-enzym Q10. Waterstof geeft direct energie, beschermt en herstelt je cellen, vermindert pijn en je ‘mind’ wordt helder. Daarnaast heeft waterstof ook anti-kanker eigenschappen, beschermt het je DNA & RNA. Is ontstekingsremmend, vertraagd je celafbraak en is een meester in anti-aging, wow!

- Wordt architect van je eigen lichaam, “preventie is een cadeau dat u later uitpakt”.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Dat is de kracht van preventie. Neem actie vóór er klachten ontstaan!

Ben jij therapeut, masseur, zorgprofessional, schoonheidsspecialiste, pedicure of heb jij persoonlijke interesse, kom dan op 3 en 4 maart naar de 11e editie van de Massage- en Complementairbeurs in het NEXT Level in Gorinchem. Ze nodigt jou graag uit met 50% korting op de entreeprijs. Gebruik de code ‘BDU’ bij je bestelling en betaal €10,-.

We hopen u te zien op de beurs!

Bezoekers kunnen alle info lezen en kaarten bestellen op de website van www.SoonerEvents.nl: www.soonerevents.nl 

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Sooner Events

Drukte op de beursvloer
Oefenen in de workshop
Ingang van het beursgebouw NEXT Level
Anouk Schwieters
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie