Wils van Dam, vestigingsleider van Visser & Visser Gorinchem én wielrenfanaat
Wils van Dam, vestigingsleider van Visser & Visser Gorinchem én wielrenfanaat Visser & Visser Gorinchem

‘Aangenaam, ik ben Wils - vestigingsleider van Visser & Visser Gorinchem én wielrenfanaat’

12 mei 2023 om 14:02 Zakelijk

GORINCHEM Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere interesses hebben. Maak kennis met Wils van Dam, vestigingsleider van Visser & Visser Gorinchem én wielrenfanaat. 

,,Ik kreeg mijn eerste racefiets toen ik zeven jaar was. Daarna ben ik het altijd blijven doen, maar vanaf mijn 35ste steeds fanatieker. Elke zaterdagochtend zit ik op de fiets, slecht weer of goed weer. Daarnaast rijd ik op donderdagavond samen met mijn fietsmaten. Dan ben ik wel fanatiek, ik wil zo hard mogelijk en houd altijd mijn gemiddeldes bij. Het is ook een manier om mijn hoofd leeg te maken en de beste ideeën op te doen waar ik mijn klanten en collega’s weer verder mee kan helpen. 

Vroeger combineerde ik mijn zomervakantie altijd met de Tour de France om er te kijken en ook een aantal bekende cols zelf te beklimmen. De sfeer daar is geweldig. Bergetappes vind ik het mooiste om te volgen én om zelf te rijden. Een rondje fietsen door de Pyreneeën of de Alpen, dat is geweldig!.” 

KANSEN VOOR GROEI 

,,Ik krijg heel veel energie van contact leggen met mensen, zowel ondernemers als onze eigen medewerkers. Als ik met ondernemers in gesprek ben, kunnen ze vragen op het scherpst van snede verwachten. Ik daag mensen graag uit om vérder te denken en ben ook iemand die snel connecties ziet en mensen met elkaar in contact brengt. 

In mijn nieuwe rol als vestigingsleider van Gorinchem is het ook belangrijk om een verbinder te zijn. Het liefst help ik mensen ontwikkelen, zet ik ze in hun kracht en ben ik degene die deuren voor ze opent. Collega’s kunnen met alles bij mij terecht, ook als ze in de knoop zitten met de balans tussen werk en privé. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Er zijn voor deze mooie vestiging in Gorinchem nog veel mogelijkheden en kansen voor groei. Zoals de MKB-portefeuille, het nog verder uitbreiden van de Branchegroep Zorg en het team van Arpentus Corporate Finance dat vol in de groeifase zit. Kortom, volop dynamiek en daar krijg ik energie van.” 

Met aandacht voor uw bedrijf komen we samen verder. Wilt u een keer kennismaken? Ga naar www.visser-visser.nl/gorinchem

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Visser & Visser Gorinchem

advertentie
advertentie