Patricia Eggebeen: ,,We houden de feeststemming er het hele jaar in.”
Patricia Eggebeen: ,,We houden de feeststemming er het hele jaar in.” Jan Noorlandt

Juwelier Jenny Blom viert jubileumfeest

19 maart 2023 om 12:49 Zakelijk

GORINCHEM Zolang het Piazza Center er is, zit er al een juwelier op het plein aan de Schoutstraat 43. Sinds 25 jaar is dat Juwelier Jenny Blom en dat wordt komende dagen gevierd. Juwelier Jenny Blom trakteert haar klanten donderdag, vrijdag en zaterdag met aantrekkelijke kortingen en blijft tot het einde van het jaar in feeststemming.


Het is een gezellige inloop op een doordeweekse morgen, een week voordat de festiviteiten beginnen bij Juwelier Jenny Blom. De een komt voor een armband met inscriptie, de volgende komt de ring ophalen die is gepersonificeerd, een horloge moet gerepareerd en horlogebatterijtjes moeten vervangen. 

Het is geen toevallige levendigheid, vertelt Patricia Eggebeen, die alle 25 jaren van Jenny Blom meemaakte en ook onder de vorige eigenaar al in de winkel werkzaam was. ,,Dit is een heel toegankelijke zaak”, zegt zij. ,,’s Zomers staan de deuren ook letterlijk open, maar je loopt hier altijd makkelijk binnen. Dat past bij een boodschappencentrum als het Piazza. Er zijn altijd veel mensen, ook vanuit de omliggende dorpen. Wij zijn sterk in het lagere en middensegment. Met elk budget en voor alle leeftijden kun je hier een cadeautje vinden.”

GOUDSMID 

De laagdrempeligheid zie je ook terug in de service. Juwelier Jenny Blom heeft drieënhalve dag in de week een eigen goudsmid in huis, die snel reparaties kan uitvoeren én sieraden in opdracht kan vervaardigen. ,,Zo kunnen wij bijvoorbeeld van oude sieraden uit een erfenis nieuwe sieraden laten maken of een combinatie maken van twee trouwringen; zulke verzoeken krijgen we vaak”, vertelt Eggebeen. Reparaties aan horloges worden vlot gedaan door de eigen horlogemaker. 

KWARTEEUW JENNY BLOM

Zaterdag 25 maart is de dag waarop Juwelier Jenny Blom officieel een kwarteeuw bestaat. Van donderdag tot en met zaterdag krijgen klanten daarom 25 procent korting op aankopen (dus niet op reparaties). Het hele jaar door kunnen klanten bovendien een kaartje invullen met hun gegevens. Onder hen verloot Jenny Blom elke maand drie aantrekkelijke prijzen. ,,Zo houden we de feeststemming er het hele jaar in.”

advertentie
advertentie