Afbeelding
LimonadeBrigade

Informatieochtend ‘Draag je baby’ in het MamaCafé

14 april 2022 om 12:18 Zorg

GORINCHEM Anita van der Vlist, draagdoekconsulente van Kraamzorg de Waarden, komt vrijdagochtend 15 april  aar het MamaCafé. Zij verzorgt die dag een informatieochtend over draagdoeken getiteld ‘Draag je baby’ in de LimonadeBrigade in Gorinchem.

In deze workshop legt Anita aan zwangeren en jonge moeders alles uit over het bij je dragen van de baby in een draagdoek. Iedereen mag de verschillende draagdoeken bekijken, voelen en even proberen. Ook leer je hoe je ze kunt gebruiken en wat de verschillen zijn tussen de diverse draagdoeken; er wordt bijvoorbeeld uitleg gegeven over de het verschil tussen een geweven en een rekbare draagdoek. Natuurlijk is er ook tijd om vragen te stellen. 

Het MamaCafé is er voor zwangere vrouwen of moeders met jonge kinderen. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10.00 - 12.00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

advertentie
advertentie