Afbeelding
Spelletjes spelen

Fotobehang online kopen om je huis wat op te vrolijken

29 januari 2021 om 12:34 Partnercontent

Het jaar 2021 lijkt vrij weinig te weerspiegelen van de wensen die we eind vorig jaar hadden. Vol goede moed werden voornemens gemaakt, werd gekeken naar vakantiebestemmingen en mogelijkheden om het nieuwe jaar een beter jaar te maken dan het jaar 2020 dat voor veel mensen een flinke teleurstelling was.

Die vakantiebestemmingen kunnen we onderhand al bijna een finale streep doorzetten. Reizen wordt afgeraden, veel landen hebben een avondklok en de grenzen zitten potdicht. ‘Misschien later’ was een opmerking die aanvankelijk veel gehoord werd, maar die nu al steeds minder vaak terugkomt. Ook in 2021 lijkt het er sterk op dat we de vakantie doorbrengen in eigen land. En de kans is zeer groot dat we zelfs bij huis zullen blijven. Hoe zorgen we ervoor dat het toch leuk wordt?

Spelletjes spelen

Nu zelfs de ANWB aanraadt om dicht bij huis te blijven, is het hoog tijd om eens te kijken naar de mogelijkheden die we hebben om er zelf wat leuks van te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van die klassieke spelletjes die je ongetwijfeld nog ergens in een kast hebt liggen? Monopoly bijvoorbeeld, of memory wanneer je een spelletje wilt spelen met jongere kinderen.

Gezellig aan de keukentafel of in de woonkamer met wat lekkers op tafel. De kans is groot dat de uren sneller voorbijvliegen én dat het een leukere manier is om eens lekker samen tijd door te brengen. Dat strand in Spanje wacht wel, zorg jij er eerst maar voor dat je zelf hotels kunt bouwen zodat je het leven van de tegenspelers zuur kunt maken. Een andere tip; online kaartspellen en schaken zijn ook zeer populair op het moment!

Ga aan de slag met je woning

Bekijk de mogelijkheden rond online fotobehang kopen, knap je meubels op of vervang ze, maak je woning het droomhuis dat je wilt hebben. En let direct op de vakantieperiode. Wat doen je kinderen graag? Wat wil jij graag doen tijdens de vakantie met het gezin? Een zwembad in de achtertuin is een prima keuze, maar let erop dat iedereen straks zwembaden online gaat bestellen. Wees er dus vooral op tijd bij zodat je niet achter het net vist!

De keuken in!

Een andere manier om de vakantie alsnog leuk te maken, plus ook nog eens beter betaalbaar, is door lekker de keuken in te gaan. In je eentje, met je partner of zelfs met de kinderen. Zelf pizza’s bakken is veel makkelijker dan mensen denken. Ook het bakken van een brood of het maken van een kwarktaart is relatief makkelijk én is leuk om de kinderen bij te laten helpen. Het allerleukste hieraan is dat je na die tijd ook nog wat lekkers hebt om te eten!

advertentie
advertentie